- İsim
- armand
Hocam kamera noktasında evet kesinlikle takıcam.hocam büyük geçmiş olsun ALLAH beTerinden korusun.
1-bu tür durumlarla karşılaşmamak araç kamerası kullanmanızı öneririm .aracıma go pro taktırdım sürekli 4k görüntü alıyorum 3 4 günde 1 siliyorum.kamera görüntüsü büyük artı.
2-kasko ve sigorta şirketleri günümüzde kurnazlığın dibine vurmuş gibi yasal boşlukları da kullanarak her türlü kendi menfaatini müşterisine yansıtıyor.ve kendi aralarında bile uyuşmazlıklar olabiliyor ki bunu da 2 tarafın sigortasını kullanarak yapıyorlar örneğin hasarı 50 ye 50 yada 60 a 40 veriyorlar..
3-yolcu koltuğunda basınç ağırlık algılayıcı vardır. ve koltukta biri oturduğunda devreye girer ve emniyet kemeri ikazını çalıştırır buda hava yastığıyla beraber çalıştığından kaza anında hava yastığı açılır ama yan koltuk boş ise yolcu ön hava yastığını açmaması gerekir,perde hava yastığını açabilir.
4-siz siz olun kaskosuz sigortasız araca binmeyin ve gününü geçirmeyin en baba kasko 3000 tl çıkar ama en ucuz hasar en az 5-6 bin
5-serviste maliyetler fazla çıkabilir sanayidende bir fikir almanızı öneririm..
%100 taksici kusurlu çıktı ve ödeyeceği maksimum rakam ise 36bin Tl'dir.