FARE SORUNSALI / GOLF


Savatage

Uzman Üye
 
Katılım
24 Mar 2018
Mesajlar
6,182
Tepkime puanı
11,100
Konum
ankara
İsim
savatage
böyle konu başlığı mı olurmuş?

  1 aydır farelerle ugraşıyoruz işyerinde 3 fare yakalandı şimdiye kadar bizim  kutu kafes kapanlara (F tipi cezaevi)

bu sabah 1 tane daha ! aldım kafesi attım bagaja 700-800 metre gittikten sonra genel af kapsamında tahliye edicem.

indim araçtan kafesin kapak yönü açık araziye dogru ! açtım kapağı! hayvan öne çayırlığa ok gibi fırlaması gerekirken ön kapaktan çıktı U Çekti ayaklarımın altından geçerek hoooop arkamda park ettiğim arabanın altına?

yavvv fare arabanın altında kayboldu bi anda? 

alttan motor kısmından girmis midir ? içeri sizce. ? burdan girdi ise bi şekilde alcantra koltuk konforuna da ulaşırmı?

yaaaa nelerle uğraşıyoruz??

 
@SavatageHocam bu kemirgen aracınızı değil de sizin beyninizi kemirir durur şimdi :)  Kolej yıllarımda 7 yıl yatakhanede (binlerce fareyle) kalmış birisi olarak şunu söyleyebilirim: Bu arkadaşlar özgürlüklerine çok düşkündür, kısıtlayamazsınız. Dijital ve mekanik ortamlardan da nefret ederler. Açlık eşikleri de ziyadesiyle düşüktür. İşbu sebeplerden ötürü aracınızda barınacağını ben düşünmüyorum.

 
@serology55

insanın gece yattığı yer için çok sıkıntı bi durum bu fare olayı ( ev yada sizin yatılı okul vs gibi) 

işyeri olduğu için ben fazla takmıyordum. bu arada nasıl işyeri bu fare cenneti 1 ayda 4 fare nasıl oluyor diyenler vardır. işyeri ankara dışı 36 km imalat sektörü sanayi ortamı. etraf dağ bayır . 

askerde 35 gün boyunca (efes tatbikatı) gece kampet çadırında çok akreple uğraştım ama fare işi daha sıkıntı.

imalatta çalışan ustalara söyledim. fare arabaya girdi diye ! yangına benzin döker tarzda ! arabayı yer şimdi o ? fren hidrolik hortumunu kemirirse araç haftaya şarampole uçar 100 le giderken? falan

birde yakalanan fare öldürülür diyorlar?

allahın verdiği canı almak bana ters

genel af kapsamında salı verdik ,,gitti arabanın altından girdi?

 
@Savatage Hocam yıllar önce aracımıza fare girip ölmüştü kokusu çok uzun süre arabanın içinde kalmıştı . Bence arabayı bi lifte kaldırıp inceleyin kabloları kemirebilir bir yere sıkışıp ölebilir .

 
@Savatage hocam çözümü yazıyorum : aracı garaja çekiyoruz yarım kilo ciğer alıp garaja koyuyoruz balkona çıkıp kedinin girmesini bekliyoruz, kedi girince kumandaya basıp garaj kapısını kapatıyoruz. Not bir kap da su koyun lütfen ciğer susatır sabahın ilk ışıklarında garajın kapısını açıp bedelli görevini yerine getiren askerimizin tezkeresini veriyoruz.

 
ihmal etmeyin derim.Mart ayında yaptığım kazada aracı sanayide ustaya bırakmıştım 1haftalık işti aracı aldığımda ön park sensörünün 2 tanesinin çalışmadığını gördüm ustaya götürdüm biz ora ile uğraşmadık dedi arabayı servise götürdüm bağlantı kabloları kopmuş dediler (fare kemirmiş)200 lira ayaküstü para aldı benden Aykan Kayseri yaptıkları tampon sökme işcilik ,10 kuruşluk parça (bana maliyeti ne kadar Allah bilir)

 
@kickerglshavaların soğuması belki farenin aracı terketmesi için sebeb yaratabilir.(bu sabaha karşı saat 05 civarı -2 diyordu ankara için meteoroloji.

en çok pedal kısımlarının motor bölümüne açılan yerlerindeki açıklıktan  tedirgin oluyorum. buradan esas aracın içine giriş yaparsa alcantra koltuğun birini bi gecede yer bitirir.

 

Geri
Üst Alt