Spoiler icin yardım


brkkalkan

Yeni Üye
Katılım
7 Tem 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
İsim
Burak
Merhaba arkadaşlar Golf mk7.5 aracim var cok abartılı olmayan şık spor bir görünüm elde etmek istiyorum spoiler bakıyorum ama hep aynı oettinger spoiler var cok sevmedim onu. İstanbulda daha onceden taktiran bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim , teşekkürler . 

 
Hocam tuningcilerde 2-3 farklı çeşitleri bulunuyor. Bulunduğunuz ildeki tuningcilere bir sorun isterseniz. İnternet üzerinden de satış yapanlar var, kargoyla başka şehirden de temiz edebilirsiniz ama gözle görüp almak daha faydalı. Bazıları tam oturmuyor araca.

 
4 parça spoiler golf diye aratırsanız gayet şık bir spoiler bulabilirsiniz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Ben açıkcasını şunu beğendim normalde Rline olan 4 parça olanı taktıracaktım fakat buda hoşuma gitti geçen bi golfte gördüm hayranlıkla baktım :)  araç eğer beyazsa bunu alabilirsiniz cok güzel bi uyum sağlar 

7Dn5Ql.jpg


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Bu 4 parca olanlar cama tam yapismiyormus sanirim birkac kisiyle konustum memnun kalmamislar. Asagiya fotografini atiyorum boyle bir spoiler buldum bundan dusunuyorum fikirlerinizi alabilirim 0B017FCF-04FF-4832-B85F-62869A2F0750.png

 
Kendi üstündeki 3M cama yapılmaz ama dışarda satılanlar var metreyle onlardan alırsan yapıştır benimde shark anten vardı üstündeki 3M yapışmıyordu sürekli düşüyordu en son bi oto aksesuarcıdan aldım şuan zift gibi yapıştı :)  

 
Hocam tavsiye ederim..

Tabiyki renkler ve zevkler tartışılmaz ama bana göre aracın arkasını çok güzel toparlıyor..





 


Geri
Üst Alt