Golf'e ihanet ettim. Peugeot 308 aldım. Yorumlarınızı bekliyorum :)


Neocedric

Üye
Katılım
1 Haz 2016
Mesajlar
36
Tepkime puanı
0
İsim
Ramazan
İyi akşamlar arkadaşlar. Belki sizin kadar olmasa da Ben de Golf severim. 1.4 tsi manuel aracımi sattıktan sonra aralıkta bir üst model almak için bekliyordum. Peugeot ya giden bir arkadaşım, dizel 308 in bir versiyonunun fiyatını söyleyince inanmadım ve gittik plazaya.

Araç 308 , Yeni kasa ( 2014 te yılın otomobili seçilen araç ) , dizel , 1.6 , 115 beygir ,6 ileri manuel , 270 tork bir araç.

Test sürüsüne gittik , motor sesi yok gibi. Araç yakıt konusunda mükemmel.

Donanım özellikleri olarak Golf highline donanımlarının hepsi var , bunlara ek olarak cam tavan , kör nokta uyarı sistemi , ful led farlar, otomatik park sistemi var.

Araç classic edition plus modeli. Diğer araçlardan tek farkı euro 5 olması , euro 6 ile arasında 8 gr emisyon farklı var. Her bayiye sınırlı sayıda araç verilmiş. Ve sıkı durun fiyat.

72 bin. 

Ben sipariş verdim. Açıkçası bu fiyata cam tavanlı dizel bir araç yok. Golf harika bir araç , 308 eline su dökemez ama bu donanımda bir Golf en az 110 bin.

İnsan bu hayata bir kez geliyor ve bazen bazı şeyleri yaşamak istiyor. Açıkçası donanımlı bir Araç zevk veriyor İnsana. Fiyat donanım açısından iyi yaptım diye düşünüyorum. Maalesef o donanımda bir Golf almak önümüzdeki 20 yıl içinde bile zor benim için.

Şimdi soruyorum iyi mi yapmışım??

Ekli dosyayı görüntüle 308-ce-foy.69833.pdf-724371784.pdf

 
Bu arada Araç sıfır. 2016 model. 15 gün sonra teslim.

 
Aracınız hayırlı olsun hocam, bu piyasa koşullarında full dolu güzel bir araç almışsınız. Fransız ön yargısı aşılırsa çok güzel araç. Ben test edip çok beğenmiştim, zaten dizel motoru çok tutumlu ve sağlam.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

 
Teşekkür ederim hocam. Bu fiyata bu donanımda araç yok. Bi Golf değil ama güzel Araç. Sağ olun ;)

 
@Neocedric hocam aracınız hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız. Araç geldiğinde foto ve yorum bekliyoruz bolca. 

Donanım, dizel olması ve fiyat etkileyici. 

 
Siz 5 yıldızlı bir otelde 3 gün kalmak yerine 3 yıldızlı bir otelde 5 gün kalmayı tercih etmişsiniz ;)  

Hayırlı olmasını dilerim.

 
@yusuf hocam teşekkür ederim. Tabiki olur.

@golfaşkı hocam ha ha :)

Güzel yorum :) ama tatil imkanı olmayan biri için , yemekleri pahalı , altın musluklu ama suyun akmadığı banyosu olan , havlu almak için bile housekeeping servisine rica minnet yalvaracağm bir 5 yıldızlı otel benim için fazlasıyla lüks olur. 

3 yıldız iyidir ;)

Tabiki bu biraz da maddi konuyla ilgili. yoksa maddi imkan varsa kim gider 5 yıldızlıya , Burj el arab veya Pentominium dururken ;)  ?

 
@Neocedric Hocam bende 308i incelemiştim gayet güzeldi. Aracın fiyatına göre donanımları çok iyi gerçekten. Bir de anahtarsız giriş ve çalıştırma olsaymış dedim içimden. Motor seçeneklerine baktım ama hep manuel :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
@Neocedric güle güle kullanın kazasız belasız. O donanıma fiyat çok uygun.

Asıl biz sizden yorum ve fotolar bekliyoruz.

Selamlar.

 
@calik ve @MSE  çok teşekkür ederim. Araç gelsin , en afilli fotoları sizinle paylaşırım, hepinize iyi akşamlar. :)

 
Hayırlısı olsun@neocedric hocam.Bence çok iyi yapmışsınız çok uygun fiyata çok dolu bir araba.7 ay önce olsa bende bu fırsatı değerlendirebilirdim.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

 
Golf almadan önce 308'i test etmiştim. O iç mekana, sorunlu ergonomiye tahammül edememiştim ben. Araçtan indikten sonra yeniden binme isteği gelmemişti.

Lütfen yanlış anlamayın, sadece deneyimimi paylaştım, amacım asla verdiğiniz kararı sorgulamak değil. Hayırlı olsun, güle güle kullanın ;)

 
1 yıl 20 bin km yeni 308 kullandım, arada hala kullanıyorum araç ailemizde. 308 konfor olarak Golften daha iyi kesinlikle. Bence Golfu hiç aramayacaksınız, gönlünüz rahat olsun. Hayırlı olsun. 

 

Golf forumunda, böyle bir konuya yapılan yorumlara müdahale etmeme gerek kalmaması çok müthiş bir duygu ;)  duygularımı paylaşayım istedim...

 

Geri
Üst Alt