Benim aracımda mevcut şuanTurkiyede yapiyorlar bire bir aynisini
ankara bildiğim orijinal jant işi yapan bir yer aslında , ama nasıl kutulu sıfır şekilde temin ettiler bilmiyorum, uzun süredir ilanda belkide fiyatı güncellemediler, vw bu jantı tr de ürettiyor yanlış bilmiyorsam belki o şekilde temin edildi.Örnek bu ilan 2023 de verilmiş 60bin demiş senin ilan tarihin kaç arada yarı yarıya fark var o jantlar kullanılmış olabilir...
@DifferenceCan
Ekli dosyayı görüntüle 73516
Buda kullanılmış...
Ekli dosyayı görüntüle 73517
İkinci el rakamları için pazarlık yapılabilir...
Keşke bulabilsem istediğim tek jant ama bulması imkansıza yakın, replika düşünmüyorumJant düşünüyorsanız Dallas jantlar da çok güzel duruyor. Valencia gereksiz ünlenmiş bir tasarım, Dallas daha modern duruyor. Ekli dosyayı görüntüle 73518
ankara bildiğim orijinal jant işi yapan bir yer aslında , ama nasıl kutulu sıfır şekilde temin ettiler bilmiyorum, uzun süredir ilanda belkide fiyatı güncellemediler, vw bu jantı tr de ürettiyor yanlış bilmiyorsam belki o şekilde temin edildi.
Ben Trabzon golf forumlarından birinden buldum çıkma kendisi valencia taktırdı ben de kendisinden bunları aldım yani çok nadir sanırım tanesi 17 bine geldi.Keşke bulabilsem istediğim tek jant ama bulması imkansıza yakın, replika düşünmüyorum
zaten şuan vw jantlarına bakmaktan vazgeçtik gibi, o.z veya sparco bi model bakıyorum oemler le nerdeyse aynı fiyata daha iyi jantlar üstelik( tabiki orijinal)Ben Trabzon golf forumlarından birinden buldum çıkma kendisi valencia taktırdı ben de kendisinden bunları aldım yani çok nadir sanırım tanesi 17 bine geldi.
Bu jantlar Manisada bildiğim bir yerde ciddi alıcı var ise gidip bakabilirim. Satıcı firmayı biliyorum biraz paragözdür ama uygun yazmış bence normalde şişirir fiyatı.Örnek bu ilan 2023 de verilmiş 60bin demiş senin ilan tarihin kaç arada yarı yarıya fark var o jantlar kullanılmış olabilir...
@DifferenceCan
Ekli dosyayı görüntüle 73516
Buda kullanılmış...
Ekli dosyayı görüntüle 73517
İkinci el rakamları için pazarlık yapılabilir...
şuan zaten vw jantı düşünmüyorum, yukarda resimdeki sparco 8kg 18 jant olmasına rağmen.keşke bulabilsen de GTi Clubsport jantı olan Belvedere modelinden alsan. bir tanesi 7.6 kg çok hafif...
[/URL][/URL]
bu arada konuda sorduğun jant hem ağır hem de tasarımı itibarıyla yönlü jant. yani sol tarafa takılan jantın hep sol tarafa takılması lazım. @Atesci kardeşin arabasında jant sanki sağda değil de solda olacak gibi geldi bana. lastiğin dönüş yönüne ters duruyor jantın kanatları. rüzgar direnci fazla olur yakıt tüketimi artar. gerçi verdiğim linkte de bu yönde takmışlar ama bana tersi daha uygun gibi geldi.
[/URL][/URL]
Janttaki J miktarının artması durumunda bijonları uzatmak gerekiyor mu, Eski setup ve değiştirmeyi düşündüğüm setup:
Mevcut Setup: 6.5J ET49 17''
Değiştirmek İstediğim Setup: 8J ET48 18'' (fabrikasyon 18 opsiyonlu jant ebadı: 7J ET49 18'')