Yeni Çizikler Gelmeden Eskileri Kapatalım


Katılım
23 Kas 2015
Mesajlar
372
Tepkime puanı
9
İsim
Onur
Merhaba Arkadaşlar

Biliyorsunuz aracın başına gelenleri sağır sultan bile duydu forumda.Artık yeni çizikleri engeleyemediğim için en azında sayılarını azaltayım dedim.Bir yapı markette çizik giderici buldum ve aldım aslında Gtechniq p1 alacaktım ama satış sayfasında 2 kez almak için yoğun uğraş ve çabalarıma rağmen teknik nedenlerden dolayı alamadım.Velhasıl 2 haftadır aracı yıkadıktan sonra çizik alanlara ped ile yüzeye uygulamasını yaptım.Derin çizikler için yapacak bir şey yok.Şuan araçtaki 3 derin çizik ki en ufağı 10cm boyunda görünce üzülsemde şuan için onları ellemeden bırakıyorum.Yüzelsel çiziklerin tamamı gitti diyebilirim.Resimlerden before after olayını göreceksiniz zaten.Yarın kapıdaki üst kısımdaki bölümleri yapacağım.Bugün ilk katlarını attım ama yarın ikinciyi atınca resimlerini ekleyeceğim.Hatta öncesini ekliyim konuyu güncellerim. 

SAYGILARLA

IMG_20160620_191826.jpg

IMG_20160612_202817.jpg

IMG_20160620_191946.jpg

IMG_20160612_203516.jpg

IMG_20160620_191935.jpg

IMG_20160612_204432.jpg

IMG_20160620_191927.jpg

IMG_20160612_202606.jpg

 
oldukça başarılı görünüyor

 
gayet başarılı olmuş. peki bumu yoksa Gtechniq p1mi. ikisinide kullanan veya tecrübesi olan varmı. bende p1 olanı alacaktım, mağaza ankarada bana yakın sayılır ama bir türlü gitmek nasip olmadı.

 
Hocam elle mi uyguladınız?yoksa makine mi? İnanılmaz başarılı gözüküyor elinize sağlık? Bu ürün aşındırıcı pasta gibi bir ürün mü?

 
@Hk80 Hocam hic birsey yoktan var edilemez.Sanirim pasta benzeri bir madde.Elimle bastira bastira yaptim kanter icinde kaldim, ben zaten cok terlerim siz terlemeden halledersiniz.Ayni markanin yuvarlak pedleri var onunla yaptim.

Saygilarla 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Hk80 Hocam hic birsey yoktanvar edilemez.Sanirim pasta benzeri bir madde.Elimle bastira bastira yaptim kanter icinde kaldim ben zaten cok yerlerim siz terlemeden halledersiniz.Ayni markanin yuvarlak pedleri var onunla yaptim.

Saygilarla 
Emeğine sağlık hocam zor olmuştur bende de vardı ufak bir çizik tokyogarage da pasta makineyle ancak gitti,manuel zor olmuştur. Bende aynı marka nxt attım kendi aracıma bahsettiğiniz yuvarlak pedle tüm araca hem de oruçluydum.değiyor ama.

 
@ft19 Hocam P1 kullanan alper hocamız vardı.Bende ondan görüp alacaktım olmadı :)  İkiside çizikleri kapatıyor.Malzemeden çok çiziğin durumu önemli.Bu ürün derin çizikler için değil evet bir nebze olsun işe yarıyor ama çizik açık açık orada duruyor.Benim büyük çiziklerde sanırım astara kadar çizmiş o yüzden önce onların içini doldurmak ve sonrasıda pasta cila falan bir şey yapmak lazım.Siz bir tane alın ufak tefek göze çarpan şeyleri yok edersiniz.

SAYGILARLA

 
Tebrikler ve Elinize sağlık mükemmel iş çıkarmışsınız. Bu ürün gayet başarılı . gerçi bu markadan kullandığım ürünler son derece tatminkar. yalnızca şu kafama takılıyor acaba pasta şeklinde bir ürün olup boyayı aşındırma ve inceltme gibi bir görev mi üstleniyor yoksa başa bir çözüm mü sunuyor. lakin 3. resminizdeki çizik bayağı bir kalın ve büyük. teşekkürler  :'(

 

Geçmiş olsun  Sayın  @RockandRage . Bende de böyle bir sıkıntı var,  deneyiminize binaen bir faydası olur mu kullandığınız ürünün?  Sizinki gibi bir sonuç beklemiyorum(aslında olsa süper olur :) ) ama en azından araca binerken gözüme takılmasın, en fazla yakından görülünce fark edilsin, Bu ürün için pasta+kullandığınız ürün + waxcila benzeri bir uygulamamı gerek yoksa kullandığınız ürünü uygulamamız yeterlimi ? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

 

Geri
Üst Alt