Cupra Leon mu 408 mi


Doctor

Üye
Katılım
11 May 2020
Mesajlar
211
Tepkime puanı
282
Konum
Aydın
İsim
İlker
Iyi akşamlar öncelikle

Elimdeki 2021 Mk4 Leon fr manuel aracımı satmayi düşünüyorum. Bir kac model inceledim. En son finale Cupra leon ve 408 allure arasında kaldım.

Cupra gayet dolu dolu motor cok canlı. Arabada donanim olarak eksik yok. Sürüş hissiyatı ve aracın kabiliyetleri çok iyi.

408 için ise dışardan aşırı dikkat cekici bir araç. Allure donanimda gayet dolu bir tek cam tavan eksikliğini hissettiriyor. Fakat motor olarak araç 1.5 tsidan sonra performans aratır duzeyde. 0 100 de suresi fena degil ama ust hizlarda araba belirgin zorlanıyor.

Siz olsanız hangisini seçerdiniz
 

zaten 2021 leon sürüyormuşsunuz. Neden satıp aynı aracı alacaksınız ki?

Sizin durumuzda olsam 408'e yönelirdim. Hem farklı bir araç, hem de bir arabaya 8 sene binmiyorsanız başka bir şey denemiş olursunuz.

Ayrıca otomobil benim kanımca kendini ispatlamaya çalışan üreticiden alınır :) VAG'ın evo nesli biraz sönük kaldı.
 
408 ?

Profilden bakınca Arabanın kıçında bi sorun var gibi ? Yani sanki uzatalımda nasıl uzarsa uzasın sünsün yavşasın tarzında bir durum var

Bunun dışında ofsaytı yok gibi

Cupra Leon?

İstavrit Leon dan deniz çupra leona geçiş

Eee ikisi de leon

Başlık ,,

408 mi / formentor mu olmalıydı
 
Son düzenleme:
Formentor iki aracında ortak noktalarını barindiran bir araç. Fakat bütçemi aşıyor. Sıfır araç almayi dusunuyorum. Formenter 1700 civari satılıyor. Diger araçlar 1500 bandında
 
Leonu satıp ayni kasa cuprayı alabilmek için ne kadar ödeme yapıyorsunuz? Bu farka bagli olarak tercih yapardım dogrusu.
 
Leon dan genel olarak memnunsanız Cupra olur manuelden otomatiğe gececeğiniz için aynı araç sayılmaz .Daha konforlu olsun derseniz Golf 8 1.5 ve Audi A3 1.5 de bakabilirsiniz.
 
Daha iyi yol tutuş daha şık iyileştirilmiş dsg ve premium marka olduğu için kesinlikle a3 8y sportback her ikisini de test etmiş biri olarak sürüş dinamikleri açısından a3 ciddi önde karşılaştırmak da hata olur zaten tek artısı bana göre bagaj ben bagajı dert etmediğim için a3 ü tercih ettim.
 
Peugeot ‘ların neredeyse tamamı iç tasarım hatalı bir tasarım, hangi süper zekalı yaptıysa direksiyonun konumunu yukarı-aşşağı hangi şekilde ayarlarsanız ayarlayın kilometre saatinin olduğu ekranı görmek sıkıntı direksiyon engelliyor,

O rakamlara;
Golf Mk8 1.0 eTSI Style veya R-Line
(yeni kasa 8Y) Audi A3 35 TFSI Advance
Veya bütçeyi zorlayıp Cupra Formentor bakardım.
 
A3 advance için fiyat teklifi almadim. Fakat guzel bir alternatif olabilir
 
C segment hatchback sonrası o koca, virajda yığılan araçlar keyif vermeyecektir. Cupra leon, golf r-line ya da a3 s-line bakın. Bunlar mutlu eder.
 
leon dan sonra hem kasa hem sınıf değişimi yapardım.408 yerine de zorlayıp formentor alırdım
 
A3 advance için fiyat teklifi almadim. Fakat guzel bir alternatif olabilir
Geçen hafta kartal doğuşa sordum advance paketini. Ellerinde olmadığını gelecek olanların da 1.8m den başlayacağını söylediler. Gelen araçlar tam donanım geliyormuş. İnternetteki fiyatlara bakıp gitmiştim ancak gelen araçlar 1.5m üzerinde kalıyor haberiniz olsun.
 

Formentor iki aracında ortak noktalarını barindiran bir araç. Fakat bütçemi aşıyor. Sıfır araç almayi dusunuyorum. Formenter 1700 civari satılıyor. Diger araçlar 1500 bandında
Hocam bu arada ben mi yanlış anladım 408 lerin sıfırları 1500 bandında demişsiniz ancak liste fiyatı 1700 civarında gözüküyor. Ayrı bir kampanya mı var acaba?
 

Geri
Üst Alt