tevfik_10
Üye
Aldın mı yeni arabayı ? Aldıysan gel de bi çay kahve içelim, içerkende neler yapacağını konuşuruzBende istiyorum bende
Aldın mı yeni arabayı ? Aldıysan gel de bi çay kahve içelim, içerkende neler yapacağını konuşuruzBende istiyorum bende
Aldın mı yeni arabayı ? Aldıysan gel de bi çay kahve içelim, içerkende neler yapacağını konuşuruz
Marşpiyel işini ben hallettim bu arada. Kendi konuma eklemedim daha ama, istersen yarın özelden konuşuruz.@yavuzbattal işte elimizden geldiğince, hanımı kandirabildikce bu kadar oldu teşekkürler. Konsol ışığı için simdilik bir planlamam yok. En başından beri listede olup çözemediğim iş? Marşpiyel!!
krom pedal seti için link var mı ? bulamadım2021 Eylül
Makine kapıda beni bekliyor, kayınço arada marş basiyor, sıfır kokusu uzerinde miss . Koruyucu ve işlevsel parçalar ile işe başladım. Montajları kendim yaptım. Basit işler oldugundan gorsel almadım. (Ürünler orjinal değil, sorunsuz kullanmaya devam ediyorum, uyum sorunu yaşamadım)
NANO CAM. =125
ANAHTAR KLF. =55
BAGAJ HAVUZ =110
KROM PEDAL =180 tl ödeme yaptım.
Eylül 2023
Bir yaşında 7 bin küsür km de serviste bakımı (sadece yağ değişimi) yapılan aracımın bakım vakti geldi. Artan maliyetler nedeni ile dışarda yaptırıyorum. Mann fitre (hava, yağ, karbon polen) + liqui moly top tec 4210 0w30 / 4 litre yağı internetten 2480 TL temin ettim (online yedek parça).
Bugün hava ve polen filtresini kendim değiştim. İki yıldır değişmeyen 15500 km yürüyen orjinal filtrelerde;
-Hava filresinin renginin değiştiğini, ancak tortu birikmediğini,
-Polen fitresinin ise rezil halde olduğunu gördüm.
Yağı da en kısa zamanda güvenilir bir ustaya değiştireceğim .
Hava filtre kutusuna / haznesine dışarıdan giden hava kanallarını inceledim ve yetersiz olduğunu düşünüyorum artık
Hava filtresi kabinine giden havanın yetersiz olduğunu düşünüyorum derken ne demek istiyorsunuz ? Ayrıca birşey yapmak istiyor musunuz bu konuda.Eylül 2023
Bir yaşında 7 bin küsür km de serviste bakımı (sadece yağ değişimi) yapılan aracımın bakım vakti geldi. Artan maliyetler nedeni ile dışarda yaptırıyorum. Mann fitre (hava, yağ, karbon polen) + liqui moly top tec 4210 0w30 / 4 litre yağı internetten 2480 TL temin ettim (online yedek parça).
Bugün hava ve polen filtresini kendim değiştim. İki yıldır değişmeyen 15500 km yürüyen orjinal filtrelerde;
Hava filtre kutusuna / haznesine dışarıdan giden hava kanallarını inceledim ve yetersiz olduğunu düşünüyorum artık
Konu güzel, eklentiler güzel. Teknolojik eklentiler düşünüyorsunuzdur umarım.Eylül 2023