Volkswagen Dokunmatik Direksiyondan Vazgeçiyor


ZaGani

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Mar 2016
Mesajlar
1,493
Tepkime puanı
2,125
Konum
ankara
İsim
oguz

Klima konusunda çok haklısınız. Bu kadar zor olması için hiçbir sebep yok!!
 
Dokunmatik klima tam bir felaket, böyle sacma sapan birsey yok, hadi hayirlisi...
 
Dokunmatik klima konusunda başından beri aynı şeyi düşünmüştüm, hadi durduğu yerdeyken kontrol etmesi kolay olabilir ama seyir halinde klimayı ayarlamak bence riskli bir durumdu. Yerinde bir karar alınmış pratikte uygulanır mı? Oynat bakalım¯ \(ツ)
 
Son düzenleme:
Hocam durdugu yerde de ayarliyor olsak kullanici dostu bir tasarim degil. Komple bir elden gecmesi gerekiyor yazilimin bence.
 
bende sadece ben basıyorum bu direksiyon ısıtmaya kazara diyordum :) demek ki global anlamda sorun varmış. kusurlu olan ben değil de dokunmatik tuşlarmış.
 
Seyir halinde klima ayarlamak o kadar zor ki ayarlarken devamlı yorgunluk algılayıcı aktifleşiyor.
Kapatıyorum arabayı yeniden başlatınca tekrar aktif oluyor. Daha çok dikkat dağıtıyor. Tuşlu klima paneli en iyisi :)
 
Dokunmatik tuşlar arabada nefretlik bişey ya, şoför yola bakacak oyun değilki bu, Klima ve Direksiyon ikiside tuşlu düşmeli vs olmalı, hatta Medya bile tuşlu olmalı bence. RollsRoyce Bentley Porsrshe vs en üst düzeyler halen çatıt çatır tuş koyuyor, bu neyin kafası diye düşününce aklıma sadece maliyet geliyor, kesinlikle daha az maliyetli olduğu için yapıyorlar. Arabayı Lunapark'a çevirmek imaj ve kalite olarak da baya kötü bence.
 
Direksiyon, Klima dokunmatik olması tamamen saçmalık Bilim Kurgu uzay filmlerinde uzay gemisinde dokunmatik kullanılmasında bir sakınca yok., NASA 'nın bile kullanmadığı bir teknolojiyi arabalarda kullanmak tuhaf., Bana kalsa Media ekranı kontrolü için bilee fiziksel joystick kontrollü yapardım.
 
😂 😂 Hayırlı olsun. Direksiyon çok rahatsız etmez diye düşünüyorum. Bizim derdimiz genelde klima ünitesinin olmayışı.
 


Geri
Üst Alt