Evet hocam o konuda bende oyle dusunuyorum. Da nerde yaptiracagimi bilemedim.sifreli olmadigi icin sanayide hallederlermiHocam merhaba, eksik bijonla gezmek tehlikelidir en kısa zamanda aracınızı tamir ettirin. Diğerleri de düşer tehlikeli durum ortaya çıkmadan halledin
çok sağolun hocam.valla burdan destek alınca içim rahatlıyor.özellikle iyi sıktırdım onları.bulunduğum ilçede iyi usta olduğunu düşünmüyorum bu yüzden servise gitmeyi düşünüyorum.burdakiler emaneten iş yapar bende anlamam yaptırmışken tam yaptıralımdegerli hocam geçmiş olsun diğer bijonlar iyi sıkıldıysa korkacak birşey yok
fakat yakın zamanda servise başvurmalısınız bijonun takıldığı yer bozulmuşsa klavuz denen aparatla dişler temizlenmesi gerekir yeni bijonda takıldımı sorun olmaz
sadece bijon boyuna dikkat ettirin normalden uzun olursa sıkıntı olur :'(
sağolun hocam.en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum.@sedatygtHocam çok geçmiş olsun Ciddi bir durum açıkçası servise kadar aacınızı azami hızın dışına çıkmamaya çalışın lütfen
hocam benim anlamadığım diş çekilince o yuva genişlemiyomu eskisine göre.aynı bijon nasıl oluyo orayahocam bu işi eğer iyi usta bulmanız sıkıntıysa kesinlikle serviste hallettirin. klavuzla yeniden diş çekilecek ve uygun bijon takılacak. yanlış bi yerde kalitesiz ebatı tam uymayan bijon takma olasılıkları var.
yetkili servisi aradım.Orduda yaşıyorum Fatih yetkili servisi var burada.biz takamıyoruz sadece bijonu temin edebiliriz dedi.set halinde 131 lira.ben de şifrelide sıkıntı olmadığını altıgenlerden birinin yalama yaptıgını söyledim.tanesi 10 liraymış.artık bi sanayide klavuzla diş açtırıp ordan aldığım bijonu taktıracağım.inşallah düzgün bişey olurBenim aracım 2013 model sizinkilerde nasıldır bilmiyorum ama bijonlarınızı kontrol edip tam somun düzgün bijonlar ile değiştirmenizi tavsiye ederim sonradan başınız ağrımaz