Discovery Pro Mib2.5 Retrofit


agacmalzeme

Paylaşımcı Üye
 
Katılım
30 Ağu 2017
Mesajlar
2,548
Tepkime puanı
3,191
Konum
Ankara - Çankırı
İsim
Mehmet
Haftasonu havaların ısınmasıyla Ankara yolcusu olup @ZaGani arkadaşımız ile beraber Discovery Pro retrofitimizi gerçekleştirdik. Hava yaklaşık 30 derece olunca biraz zorlamadı değil. Ünite gayet hızlı ve ekranda herhangi bir çizgi problemi bulunmuyor. Std Mib2 bluetooth bağlantısında aradabir 1sn'lik ses kesilmeleri oluyordu bu ünitede böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ses kaliteside diğerine göre daha iyi. Tek sorun kerata Almanların standart highlinelar ile sunduğu hayalet göstergenin navigasyonu yansıtmaması. Ona yapılacak masraf ile araca çok daha güzel retrofitler yapılacağından yapmak pek mantıklı gelmedi. Sağolsun Oğuz arkadaşımızda koyu füme renginde 9.2" lik çerçevede bulunuyormuş onuda hediye etti takınca gayet güzel oldu illa piano black takmaya gerek yokmuş. Ünite kodlarken takıldığımız yerde bize yardımını esirgemeyen @İlker34 ustaya çok teşekkür ediyorum, İstanbula geldiğimde ilk olarak ona PACC işini hallettirmek olacak :).

Göstergeye gelen yeni özellikler
1.JPG
7.JPG
Navigasyon gayet hızlı ve başarılı, sağ taraftaki kişiselleştirme özelliğide gayet güzelmiş.
6.JPG

2.JPG

Youtubeden 360p indirdiğim videoları direk oynattı ayrıca app connect ile youtube girip video izlemeside gayet güzel oldu.
3.JPG4.JPG
Sesli komut ve performans monitör açık olarak geldi. Sesli komut telefon ederken gayet başarılı şekilde işe yarıyormuş.
5.JPG

Araçtan çıkan standart ünite ve yeni taktığımız ünite
8.JPG
9.JPG

10.JPG
12.JPG
 

çok güzel olmuş hayırlı olsun. navigasyon yansıyan hayalet pahalı gerçekten ama çok şık da olacağı kesin.
 
çok güzel olmuş hayırlı olsun. navigasyon yansıyan hayalet pahalı gerçekten ama çok şık da olacağı kesin.
Teşekkürler, yansıması gayet şık görünüyor. Standart cihazın arkasında optik kabloyu görünce bizde heyecanlanmıştık maalesef 790 kodlu olanlar yansıtmıyor.
 


Geri
Üst Alt