Golf 8 siparişle manuel alabiliyor muyuz?


xfree37

Üye
Katılım
20 Haz 2018
Mesajlar
301
Tepkime puanı
135
Konum
Kastamonu
İsim
lmdr
Golf 8 siparişle manuel alabiliyor muyuz? Konu hakkında bilgisi olan yada satış kısmına soran oldu mu?
 

Stoklar çok kısıtlı sayıda giriyor, impression manuel normalde ötv muafiyetinden dolayı en çok satılabilecek modelken doğuşun stokta r-line ve style ısrarını anlayabilmiş değilim.
 
Sanırım yanlış anlaşıldım life yada style için sormuştum.
 
Doğuş style ve rline ısrarında değil. Impressionlar anında galerilere gittiği için ellerinde kalanları görüyoruz sadece.

Neden siparişle araba getirmediklerine ise anlam veremiyorum. Önceden inciğinin cıncığısına kadar sipariş özel geçebiliyorduk. Artık danışman tanıdığı olanlara has bir özellik o
 
Merhaba artık eskisi gibi araç opsiyonu ekleyip sipariş verme yok… şuan satıştaki tüm paket araçlar toplandı diye biliyorum… kur farkı ve ürün farkı eklenip piyasaya sürülecek…
Benim 225b verdiğim mk7.5 1.0 şuan dod ta 281.b yazdılarsa gelecek zammı hesap edebilirsiniz…
 
Son düzenleme:
Sanırım yanlış anlaşıldım life yada style için sormuştum
Satış temsicisi veya satış müdürü tanıdığınız varsa Life veya R-Line hangi donanım isterseniz manuel vitesli alabilirsiniz., sadece aracı almaktan vazgeçme olasığına karşı sizden 80-100 bin tl. arası kapora isterler., çünkü aracı almaktan vazgeçerseniz bayinin o aracı satması zor olacaktır., Özel sipariş olacağı için 2-3 ay gibi bir süre beklemek zorunda kalırsınız ve bu sürede yani aracın Türkiye’ye gelene kadar zamlar size yansıtılır.
 
Son düzenleme:

Geri
Üst Alt