samuray_ahmet
Üye
- İsim
- ahmet
- Araç
- golf8 R-line
bilmediğim için soruyorum. mib3 nedir ?mib3 olmadığı sürece maalesef o imkansız...
bilmediğim için soruyorum. mib3 nedir ?mib3 olmadığı sürece maalesef o imkansız...
katlanır yandan sonra birde life aracıma bu krom çıtadan bulabilsem güzel olacak, hiçbir yerde bulunmuyor. çıkmacılara soruyorum ama onlarda da umut yok gibi , bu konuda taktıran yada yan sanayi satına lana oldu mu? Berat geceniz mübarek olsun...
Hocam bunlar ambiyans aydınlatma olan araçlarda var. Açılır mı sonradan bilemedim.Sahibindende gezerken denk geldim impression bir araçta böyle kadran rengi yapılmış kadran 300 olduğundan gizli özellikler açılmış dedim kendimde ancak kadran rengi değişiyor muydu yahu ? . Bu işlemi yaptırabileceğimiz bir yer var mı çok hoşuma gitti
Sahibindende gezerken denk geldim impression bir araçta böyle kadran rengi yapılmış kadran 300 olduğundan gizli özellikler açılmış dedim kendimde ancak kadran rengi değişiyor muydu yahu ? . Bu işlemi yaptırabileceğimiz bir yer var mı çok hoşuma gitti
Ambiyans aydınlatmasını Caddy aracıma yaptım fakat Dijital ekran değişmedi, yani renkler uygulanmadı araştırıyorum belki bilen biri vardır. Youtube da gördüm biri caddy aracına yapmış ona mesaj yazdım cevap vermedi.Görüştüm kendisi ile evet yapıyormuş 450₺ ücrete…
Arkdaşın söylediği hem kadran hem teyp orjinal ambiyans kodlama ile yaptığı güselmiş araçlar renklensin…
Yaptırmak isteyenler takip edin beni…
Ben eksik kodları tamamlayıp yaptım Caddy'e ambiyans kodlamasını süper oldu. Videosunu çeken arkadaşa mesaj yazdım geri dönüş yapmadı. İş başa düşünce kodları araştırıp yaptım sonunda..Arkdaşın söylediği hem kadran hem teyp orjinal ambiyans kodlama ile yaptığı güselmiş araçlar renklensin…
Yaptırmak isteyenler için +90 534 740 40 15 numarası arkadaşın…
Ben eksik kodları tamamlayıp yaptım Caddy'e ambiyans kodlamasını süper oldu. Videosunu çeken arkadaşa mesaj yazdım geri dönüş yapmadı. İş başa düşünce kodları araştırıp yaptım sonunda..
Bu multimedya 2021 Caddy araca olur mu? Caddy araçların standart multimedyası Torpido içinde değil. Bu resimde görülen Torpido içine oluyor sanırım.Ekli dosyayı görüntüle 55955Ekli dosyayı görüntüle 55954Ekli dosyayı görüntüle 55953Ekli dosyayı görüntüle 55952
Mib3 discovery pro yeni nesil araçlar için…