VW Polo Facelift 2021


R-Line fotoları aldatıcı olacaktır., sonuçta bu aracın R-Line donanımı alacak bir elin parmağını geçmez., en full donanım yerine orta paketi değerlendirmek lazım.. ve ilk resimler pek iç açıcı değil..

 

@pharmacisth valla hocam fikrinize saygı duyarım,zevkler ve renkler tartışılmaz hiç bir zaman fakat; bana göre bu yeni araçlar bu tasarımla ve bu malzeme eksikliğiyle çıktıkları sürece en değerli golf elimizdeki golf ler diye düşünüyorum. 

 
@Recep Gül Hocam haklısınız tabi donanım vb. olarak golfün yanından geçmez standart pololar, zaten bu r-line paketler bir elin parmağı kadar olur ama her ne kadar istenilen yenilikte olmasa da her makyaj/kasa değişimi günümüzü yakalamaya daha çok yaklaşır benim fikrim bu. Bence r-line yakışıklı olmuş.

 
Detaylı incelemeleri gördüm, bagaj altı yalıtım malzemeleri gayet iyi duruyor, zaten Mk6 kasa tok ve sessiz bir sürüş vardı (bir çok C segmentinden daha sessizdi).

-İç tasarım dilinde tek eksiği El freni diyebilirim vites topuzuna lafım yok hala vites topuzuyla gelen C segment araçları var, ancak tamamen yeni kasaya geçince Polo golf 8 tarzı vites düğmesi ve el freni kolsuz gelecektir. Ayrıca iç tasarımını ben çok başarılı buluyorum, ekran kadran uyumu olsun dizaynı olsun çok minimalist şuan hali hazırda piyasa da bulunan mevcut kasa ile aynı (zaten çok sevildiği için değişmemiş). 
-Ön göğüs konsol kalitesi olsun, (kilima menfez düğmelerini çevreleyen yerlere kadar komple yumuşak plastik. Tavan kaplamaları C -B sütunları olsun gayet kaliteli duruyor (bir corsa incelemesi yapmıştım resmen sarkıyordu 1 yıllık araçta bu kısımlar)
-İq led farlar çok iddialı olmuş. 

 

Geri
Üst Alt