tuncer_2632 1001 Gönderildi: Cumartesi 11:05 Paylaş Gönderildi: Cumartesi 11:05 @metinkar arkadaşıma sava taktırdım on numara tak geç abi metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: Cumartesi 11:09 Yazar Paylaş Gönderildi: Cumartesi 11:09 @tuncer_2632 eyvAllah... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: Pazartesi 04:50 Yazar Paylaş Gönderildi: Pazartesi 04:50 @AhmetCakmak ahmetcim benim konuya Semperit ve Sava olarak oylama açabilir misin yapamadım. Kullanıcıların tavsiyelerini görmek istiyorum rica etsem... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
kozdemir66 12 Gönderildi: Pazartesi 08:39 Paylaş Gönderildi: Pazartesi 08:39 @ZITIPAŞA Cuma günü 4 adet ts860 aldım hocam kafam rahat gayette memnunum. İlk izlenimim oldukça iyi ses ve yol tutuşu açısından. Birkaç kez virajlara sertte girdim tutuşunu denemek için (doğalgazı çakmakla kontrol etmek gibi birşey ama olsun ) gayet başarılı tavsiye ederim. Ben 650TL x 4 adet fiyattan aldım. Aciliyetinden dolayı internetten alamadım arkadaşlarım 480 TL'ye kadar aldılar internetten.. Bu arada lastikler 2020 36. hafta ZITIPAŞA bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici AhmetCakmak 5741 Gönderildi: Pazartesi 08:53 Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: Pazartesi 08:53 4 saat önce, metinkar yazdı: @AhmetCakmak ahmetcim benim konuya Semperit ve Sava olarak oylama açabilir misin yapamadım. Kullanıcıların tavsiyelerini görmek istiyorum rica etsem... Metin abi yeni konu açmak gerekiyor anket eklemek için. Konu açtıktan sonra anket eklenmiyor. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: Pazartesi 08:59 Yazar Paylaş Gönderildi: Pazartesi 08:59 @AhmetCakmak tamamdır... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ZITIPAŞA 674 Gönderildi: Pazartesi 09:07 Paylaş Gönderildi: Pazartesi 09:07 @kozdemir66 hayirli olsun hocam iyi tercih bende cok memnunum. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
yer_ucagi_34 1515 Gönderildi: Pazartesi 10:30 Paylaş Gönderildi: Pazartesi 10:30 Bende 4 tane 2019 üretimli conti premium contact 6 var piyasasını bilmiyorum ama satabilirim. Jesi bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 18 saat önce Yazar Paylaş Gönderildi: 18 saat önce (düzenlendi) merhaba arkadaşlar kararımı dün kesinleştirdim ve sava aldım bugünde teslim aldım. kullandıkca yorumları yazacağım... hepsiburada da ki kampanya çok iyi... 18 saat önce tarihinde metinkar tarafından düzenlendi Seastar76, tuncer_2632 ve HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
kozdemir66 12 Gönderildi: 18 saat önce Paylaş Gönderildi: 18 saat önce Kışlık lastik aldık ülkeye bahar geldi iyi mi metinkar bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 18 saat önce Yazar Paylaş Gönderildi: 18 saat önce @kozdemir66 seneye kullanırsın:) bende yarın çıkartıyorum kışlıkları yeteri kadar yoruldu araç... 6 dakika önce, kozdemir66 yazdı: Kışlık lastik aldık ülkeye bahar geldi iyi mi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
kozdemir66 12 Gönderildi: 18 saat önce Paylaş Gönderildi: 18 saat önce 11 dakika önce, metinkar yazdı: @kozdemir66 seneye kullanırsın:) bende yarın çıkartıyorum kışlıkları yeteri kadar yoruldu araç... Geçen cuma aldım hocam Mart sonuna kadar kullanayım bari Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 17 saat önce Yazar Paylaş Gönderildi: 17 saat önce @kozdemir66 kar falan yoksa bence takma sök tak bile cepten ve ömürden yiyor:) 8 dakika önce, kozdemir66 yazdı: Geçen cuma aldım hocam Mart sonuna kadar kullanayım bari kozdemir66 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Golfmk7 48 Gönderildi: 13 saat önce Paylaş Gönderildi: 13 saat önce Hayırlı olsun abi. Yorumlarını merakla bekliyoruz Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap