-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: rager007 · Gönderildi:
Far lens temizliği dikkat edin farı açtırmayın keserek silikonla yapıştırırlar buğu ve su alması ile uğraşırsınız. Genelde yetkili servis komple yeniler. Bazıları beyin ve lambaları söküp su ile yıkayıp iyice kurumasını bekliyor. kuruduğu sürece sorun olmayacaktır. Beyinleri lambaları sökün unutmayın ve sıcak ortamda 2 gün kadar kurumasını bekleyin peteğin üstünde içindeki su akacak şekilde kapaklar aşağıya baksın + 4300 K standart lambalar beyaza yakın ama bence 5000/5500K aralığı daha güzel aydınlatır. 6000k yağmurlu havalarda siste memnun etmeyebilir. osram intense 5500k bulunabilir. ömürleri 2bin/ 3bin saat + Balastlar eski ise ara ara kesebilir aldığınız lambanın ömründen gider farlar akşam yanıkken merceğin içini odaklayarak çekin resim paylaşın ne durumda doğru kronik sorunları var valeo merceklerin forumdaki bir çok arkadaşın farları değişti şikayet sayfalarında da çok . -
Yazan: semihcankaya · Gönderildi:
@forzaGilles basic bi xenon aydınlatma yetersiz kalıyor. Bi farcı kronik sorun dedi. Sizce doğru sıralama nedir nerden başlanmalı far ayarı yaptırdım bişey değişmedi -
Yazan: mustafacagri · Gönderildi:
4 mevsim lastik olayını ben de sevmiyorum. Kabaca şöyle düşünüyorum: Kışın ayaklarımıza su geçirmesin, ayakalrımız kaymasın diye giydiğimiz botu 35 derecede yazın giymek ve aynı şekilde yazlık terlik-sandaletleri kışın karda giyip kaymamaya çalışmak. Veya baharlık bir ayakkabı ile kışın üşümeden kaymadan ilerleyebilmek veya plajda bu ayakkabı ile günü geçirmek bu anlamda bütçeyi de olumlu etkilemesi anlamında kışlık 15-16 inç teneke seti ve orta seviye kışlık lastik bile 4 mevsim lastikten iyi olacaktır. 4 mevsim lastiğin kışın yaşatacağı sıkıntıyı ve diğer mevsimlerdeki yakıt tüketimi farkıyla rahatlıkla bi teneke jant takımı alınır rahatlıkla -
Yazan: yusufacs · Gönderildi:
Malesef golf halbuki A180 Bmw 1.16 A3 Bile daha iyiyken onlar prim yaparken golf gerçekten bu kadar ucuz kalması gerçekten cok üzücü heleki A180 CLA Fiyatının 300 binin üstünde olması gerçekten cok tuaf
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap