-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: agacmalzeme · Gönderildi:
@tiesay Benimde hep aklımdaydı birdahamı geleceğiz dünyaya deyip yaptırdım. Hafta içi 2 gün sabah Ankaraya gidip akşam Çankırıya dönüyorum şehir içi trafik yoğun oluyor. Cuma günü Acc ile geldim inanılmaz rahat oldu. İnşallah bir sonraki aracınızda bu donanımlar olur. -
Yazan: forzaGilles · Gönderildi:
bende de fabrikasyon bi-xenon basic var., ben aydınlatmasından memnunum., Doğru far ayarı nasıl yapılır; eski usül analog far ayar cihazları ile xenon far ayarı yapılması yanlıştır çünkü xenon 'nun analog cihazın perdesine düşen ışık demetini iyi süzemez., xenon ışığın analog cihazın perdesine yansıyan ışık saçak şeklinde dağılır., perdeye yansıyan ışık dağıldığı için ayar yapmak zorlaşır sağlıklı bir ayar mümkün olmaz., bu nedenle digital far ayar cihazı ile far ayarını yaptırmak gerekir., Far ayarı yapılırken bağajda aracın stepne-kriko gibi ekipmanları bulunmalı fakat bunun haricinde aracın ağırlığını etkileyecek çanta-bavul-eşya vs.. bulundurmamanız gerekir. Yakıt deposu %70-80 oranında dolu olması gerekir., Farlar halojen ise far yükseklik ayarı 0 konumunda olmalıdır., far yüksekliğini 0 konumuna alırken farlar ve kontak açık olmalıdır. Digital far ayar cihazı doğuş oto kartal veya maslakta vardı hangisiydi tam hatırlamıyorum., sanayide de vardır ama biraz sorup soruşturmanız gerekir.. -
Yazan: BUSAH · Gönderildi:
Çok teşekkür ederim yorumunuz için @Koraycam müzik benim için olmazsa olmaz kriter, ve golfte stok hoparlor sistemi oldukca tatminkar. Qashqai olursa sanıyorum ekstra kapı yalıtımları ve ses sistemi yapılması gereken bir durum olacak. Ah golf ah başımıza neler açtın Ayrıca o kadar büyük arabanın hacim olarak golften farksız olması da şaşırdığım bir nokta. -
Yazan: tiesay · Gönderildi:
@agacmalzemeHocam kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Aklımda ACC ve Front assist hep vardı ama bana nasip olmadı, siz tam da gönlümden geçenleri fazlasıyla yaptırmışsınız.
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap