VIN ya da şase kodundan özelliklerine bakma


sakroda

Yeni Üye
Katılım
23 Şub 2020
Mesajlar
23
Tepkime puanı
1
İsim
Evren
Arkadaşlar bu VIN yani şase kodunda aracımın tüm özelliklerini görmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim elimde etkalar bu durum maalesef başarısızı servisten öğrenebilir miyim?

 
Merak ettim aracınızdaki ne gibi özellikleri görmek istiyorsunuz. 

 
@İlker34 yeni aldım ilk defa kullanıyorum far sisteminden tutun da diğer paketleri görmek istiyorum servise gitsem illa ki verirler aklıma gelmişken arayayım.

 
@AhmetCakmak tskler bu adresi biliyorum ancak şase kodum gözükmedi etkada da denedim olmadı en iyisi servisi arayayım ben..

 
@sakroda Evet en iyisi servisten bilgi edinmek. Eposta adresinize gönderebilirler bilgileri.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak aradım göndermediler:) ben şu güncellenen şase kodlarını takip edeyim:)oraya gittiğim zaman alabilirler aracımın ampülleri xenon olarak söylendi yani bi-xenon değil buna uygun ampül tavsiyeniz ne olur acaba?

 
@AhmetCakmak aradım göndermediler:) ben şu güncellenen şase kodlarını takip edeyim:)oraya gittiğim zaman alabilirler aracımın ampülleri xenon olarak söylendi yani bi-xenon değil buna uygun ampül tavsiyeniz ne olur acaba?
Hocam aracınızın fotoğraflarını paylaşırsanız özelliklerini bir nebze söyleyebiliriz. Ayrıca ön konsol fotoğraflarını da paylaşırsanız opsiyonları vs gördüğümüz kadarıyla söyleyebiliriz.

 
@ekim Buna da bakmıştım. maalesef gözükmüyor..Servis söyledi aracıma sonradan yapılan bir şey olmadığını anladım.Araba retrofitlerine yabancı değilim bir önceki aracım corsa D idi Türkiye'deki en full arabaydı ama ona da 15.000 TL harcadım. Sonradan ESP takan görmedim ama ben yaptım:) başka bir aracın şasesine göre ABS beyinlerini ve bcm'i programlamıştım. O yüzden golfta aynı hatayı yapmamak için en dolusunu almaya çalıştım ancak otomatik vites bulamadım bütçeme göre;

Aracımda benim bildiklerim higline paket'e ek olarak

Dynaudio

ACC

Sunroof

DCC

ergo active koltuk var

Benim şu anda istediklerim;

Kör nokta

şerit takip

hafızalı koltuk.

Şu anda etka ve elsawin üzerine yoğunlaşıyorum opelden sonra çok zorlanacağımı zannetmiyorum sadece VAGcom ile programlama işini çözmem gerekecek..

Ancak üzüldüğüm nokta ben bu kadar işlemi yaptıktan sonra servis e gittiğimde bütün yaptıklarımın sıfırlanacağını öğrenmem bu konuda bana bilgi verir misiniz?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Neden sıfırlansın ? . Yok öyle birşey hocam. Gateway değişir yada yazılım güncellenirse diyicem ama o zman bile sıfırlanmaz . 

 
@sakroda Bende zannetmiyorum güncelleme ile retrofit'lerin gideceğini ancak diyelim ki öyle bir durum var dipnot düşerseniz dikkat ederler.

 

discover teyp ile alakalı öyle bir şey duydum ama ? yanlış mıyım?

 

Geri
Üst Alt