Hocam bu teyp taktıktan sonra sesde bi değişim oldumu acaba
hocam bende de aynı teyp takılı sanki eski teypte daha iyiydi ses kalitesi. Fakat yanılıyor da olabilirim. Babamda mk3 leon var onun sesi benim araçtan net şekilde daha iyi şu anMerhaba beyler
bu platformda yeniyim yardiminiza ihtiyacim var.
araca bu ekrani taktim ama gosterge ekrani ne zaman kontagi kapatsam tekrardan turkce dil ingilizceye donuyor buda cok sinir bozucu bir durum .
ayni zamanda merak ettigim birsey eski orjinal comfort teypte sanki ses daha tok basslar daha canli geliyordu . Berrak ses alamadim gibi aslinda fiyat performans olarak gayet iyi ekran ve tuslar gayet kaliteli ama seste pek olamadim kullanan benim gibi dusunen veya farkeden varmi yardimci olursaniz sevinirim
![]()
Bende teybi bluetooth eklemek icin degisirken Çin'li 6.5" lerin ses kalitesinin iyi olmadığı yorumunu okudugum icin 5" bluetooth'lu olani taktirmistim. Ses kalitesi ekranin buyuk olmasindan çok daha önemli benim için.hocam bende de aynı teyp takılı sanki eski teypte daha iyiydi ses kalitesi. Fakat yanılıyor da olabilirim. Babamda mk3 leon var onun sesi benim araçtan net şekilde daha iyi şu an