Byby@mustafacagri Benim derdim konu baltalamak falan değil...Tek derdim davlumbaz parlatmanin komikligiSiz kitap okuyun vs.kulturel bir hareket olarak algilayip oradan yuruyorsunuz...Bende deliler gibi okuyan biri değilim orada zaman kaybini ifade etmek istedim.Burasi sanal ortam tabiki imla hatalari olabilir siz buradan vurmaya calisiyorsunuz.Benim çok kültürluyum yok cok okuyorum diye bir iddam yok olamazda...Sadece boş vakitler daha farkli degerledirilebilir demek istedim...Sifir aldigim aracimi ayda bir yikiyorum mis gibi biniyorum bu da bana yeter de artar bile...Daha fazla yapilan seyler bana sonradan gormelik gibi geliyor kimse kusura bakmasin Allaha şükür bu zamana kadar 5 tane sifir araba sahibi oldum çeşitli forumlara üye oldum ilk defa bu kadar detayli temizlik konusunda düşüncelerimi söylemek istedim katilirsiniz katilimazsiniz...Kendime ait garajimda var vs.vs.Yukarida maddiyattan bahsedilenler olmuş o yüzden bunlari yazmak istedim aciklamam tamamen zaman kaybina ithafen...Byby