@yusuf tesekkurler hocam yorum icin. Ben aslindaki vw deki kriz almanyada oldugu gibi burda da fiyatlari ucuzlatir mi acaba diye sormustum yanlis anlasildi s=aman @silvershadow
VW burda ucuzlamaz değerli Hocam. Çok çok dost drive gibi kampanya yaparlar.@yusuf tesekkurler hocam yorum icin. Ben aslindaki vw deki kriz almanyada oldugu gibi burda da fiyatlari ucuzlatir mi acaba diye sormustum yanlis anlasildi s=aman @silvershadow
Sen bi ankara buluşmalarına gel görelim senin aracını karşılaştıralım creative fransız teknolojisiyle alman teknolojisini s=s15@MaDOnion Golf 6 geliş fiyatı 35.500
Hocam,hıghline ile comfortline arasında hemen hemen 10000 lira fark var ve bu araba 2.el satışında arasındaki fark 5-6000 liraya inecek.Tabi ki düşük fark için herkes 2. elde highline tercih edecektir.Comfortline modelleri elden çıkarmak güç olacak yada biraz daha düşük fiyata gidecek.Bu yüzden herkes highline modellere yükleniyor.Balikesir bayisi bana seneye dost indirimleri başlar demişti.bende seneye düşünüyorum ama sadece comfortline modellerede indirim yapabilirler. :000074-medium:@silvershadow dogru soluyosunuz aslinda. Peki st diyorki highline hic yok uretimde de yok sipriste veremiyosunuz.. Neden diyorum bilmiorum diyor. Nedendir acaba bu durumlar siz bilirsiniz zannediyorum? Bi st de ilk siparis asamasindayken yil sonuna dogru verin siparis bu yil sonunda cok cilgin indirimler olucak demisti acaba krizmi yansicak turkiyeye ?
Sen ister toyota plazada poyça,börek ye gel istersen kendini dağlara daşlara vur piknik yap gel kahveni bizle içersin bakalım bakalım senin öve öve bitiremediğin sitronein nasılmış &:Toyota ALJ(?) Plazada ücretsiz kahve,poyça,börek veriyorlar.Sen bi ankara buluşmalarına gel görelim senin aracını karşılaştıralım creative fransız teknolojisiyle alman teknolojisini s=s15
Piknik gibi bişey mi ?
İmzamda dsg yazmıyo tahmin edebilirsin heralde ? Yoksa tek tek manuel i hece şeklinde mi buraya yazayım@kimi-emd Sendeki Golf TSi/Manuel mi ?
teşekkürler güzel yorumlarınız için, tiguanda sanırım 125 ps olanlarda highline yok.Merhabalar, teşekkür ederim. Bomboş otobanda 150 ye kadar çıktık, haliyle yol sesi çok çok az da olsa geliyor fakat kaale alınmayacak derecede. Golfe göre ebatları daha büyük tabi dikey eksende rüzgarla temas eden yüzey alanıda daha büyük olduğunda rüzgar sesini de 140 tan sonra duymak mümkün fakat bizi çok rahatsız etmedi özellikle dinlemedikçe kaldı ki radyo kapalıydı, açtığımızda ne yol sesi ne rüzgar sesiYakıt deposundan hiç ses duymadım.
Aile arabası dersek biraz haksızlık etmiş oluruz diye düşünüyorum. Yeni kasa Tiguan'in özellikle önden görünümü çok agresif geliyor bana, ha tabi agresif aile arabası olamaz mı olur herhalde ama bana göre Tiguan aile arabasına göre fazla agresif. 125 lik olanı kullanmadım maalesef Tiguanler arasında kıyas yapamıyorum fakat 150 lik olan SUV a göre tatmin eder. Bütçe kısıtlıysa ve 150 lik comfort mu derseniz 125 lik highline derim+panaromik cam tavan. Yani Cam tavan öyle ki bana kalırsa aracın tekerleklerini almam cam tavanı alırımBütün esprisi orda 2016 Tiguan in.
Hocam 11-12 çok çok zor. Genel ortalaması 8i geçmez. Yılda 15.000 km altında kalacaksanız üzmez.Yeni Tiguan 1.TSI ACT yakıt tüketimi nasıldır? Kullanan eden var mı arkadaşlar? Anneme almayı düşünüyoruz da; 1.6 Dizeli manuel vites olmasından dolayı istemiyorum.DSG ile rahat etsin diye düşünüyorum ama bu seferde tüketimden dolayı canımız sıkılmasın. kaçyakar diye bir site var, orada kendi tecrübeleri olarak 11-12 litre yazıyor.Bu şekilde ise,sırf DSG diye benzinli almasak mı?
Tecrübesi olanlardan değerli yorumlarını bekliyorum.
Fabrika verisine bakmadım ama 8.5 olacağını sanmam.@yusufFabrika verisi 8,5 du sanrm.Yanlışlık mı var acaba bilemedim? Aracı anneme alıcam, oğlum çok yakıyormuş derse çok üzülürüm.Kendime alsam bu kadar düşünmezdim valla yaa :000138-medium: