@maniax Teşekkürler,ben içinde bişe yapmıyom zaten gaza basyorum okendi gidiyor
@yusuf Teşekkürler...
@Süleyman_01 Teşekkürler...Aleykum selam.
@fcsrn Teşekkürler...
@MSE Ahhhh!Muhammed ahhh! Ben nere gidem derdimi kime anlatam
...Valla kızanlar olacak ama belki ben önyargılıyım,belki ileride fikrim değişecek ama dsg ye alışamadım(3 hafta-1300 km) manuel olsa manuelini kullanmak isterdim...Nasıl bir insanım ben de bazen kendimi anlayamıyorum(aslında bazen değil çok zaman 8D )
@gdervisoglu Rica ederim buyurun gelin beraber binelim...
@SerkanG Teşekkürler...İnceleme için biraz kafa yorayım diyorum o da zaman istiyor,ya da Allah ne verdiyse bi dalarım belkide,sınavmı ki bu çalışayım
@Orhan Hoca Yok hocam ya...Zaten araç dikkat çekmediği için ancak golf veya araba tutkunu biri olacakta anlayacak...
@KabileReisi Teşekkürler...
@zambor007 Trafikte en nefret ettiğim şeyden biri,solu kapatıp yavaş giden veya yeşil yanarken yavaş giden ama sarı yanınca hızlanıp kırmızıda geçip beni de arkasında ışıkta bekleten ....lar. Bipli yerde de bu durum var ışık yeşil adam önümde gidemiyorum ama o kırmızıda geçti...Adana da sarı ışık yeşil gibi kullanılır,kırmızıyı da takmayan toplu taşıma aracı ve resmi araç çoktur,kurala uyarsan kaza yaparsın... s=s20
@reko Teşekkürler...
@cradlemelih Teşekkürler...Sadece buradayım zaten.Paylaşımlarımda da www.golftutkusu.com fligranı olacak :'(.Bu ortamı seviyorum
'
@silvershadow Teşekkürler.. Teşebbüs ettim.Muhtemelen hafta sonu koyarım bi video.
@CMasteR Teşekkürler...Ahh!Ahhhh! İşte doğuş manuel satmıyor ki dsg almak zorundasın s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20 s=s20
@erkanwrc Teşekkürler...Bunun cevabını ilerleyen videolarda vereceğim...
Son 45 dakikadır bu iletiyle uğraşıyormuşum yahu,bi ara uyuyayımda sabah işe gitcez