Golf 7 (CZCA motor) Rölantide titreme ve sarsıntı

2016 golf aracımda rölantide ki titreşimi motor ve şanzıman kulaklarını değiştirerek çözdüm kulakları yetkili servisten alıp değişimi sanayi de yaptırdım titreşimin kulaklardan olduğunu motoru kriko ile askıya aldığımız da titreşimin kesildiğini tespit ederek emin olduk

Bu titreşim ile ilgili yapılacak 2 şey var sanırım biri 3 adet kulagin değişimi biri kurum temizliği bende de titreşim var sürekli değil ama bazen vuruntu şeklinde ama cok az hissedilir seviyede kendimi toparlarsam bunları yaptırmayı düşünüyorum

Benim 1.5 tsi dpc motor kodlu golfümde aynı sorun vardı rolentide titreme ve yolda 3 bin devir üzeri tekleme yapıyordu. Emme manifoldu kurum temizliği yaptırdım düzeldi ve şuan Türkiye bilindik vw özel servisleri ceviz kabuğu ilte temizleme cihazı aldılar randevu alıp yaptırmanı tavsiye ederim
Kurum sıkıntısı tam olarak şundan oluyor dediler mi? Mesela düşük devir sürmeyin gibi bir şey dediler mi?

Kurum sıkıntısı tam olarak şundan oluyor dediler mi? Mesela düşük devir sürmeyin gibi bir şey dediler mi?
Bayan sakin kullandığı için olabilir dediler ama genel olarak Tsi grubu araçların hepsinde bu sorun var anladığım kadarı ile 50 binde veya 100 binde bir açıp temizletmek lazım

Bayan sakin kullandığı için olabilir dediler ama genel olarak Tsi grubu araçların hepsinde bu sorun var anladığım kadarı ile 50 binde veya 100 binde bir açıp temizletmek lazım
1.4TSI 122hp CAX motoru 157bin km kullandım. En ufak bir sorunla karşılaşmamıştım. Ya yeni nesiller sıkıntılı yada sürekli sakin kullanım kurum oluşma hızını artırıyor.

Geri