VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhabalar değerli arkadaşlarım, bende 12.12 vagcom kablosu ve programı mevcut ve sorum şu 2016 model skoda fabia 1.2 tsi dsg style paket aracim var ve bundaki gizli özellikleri acmak istiyorum bu kablo ile hangi program ile bunları yapabilirim yol gösterecek herkese çok teşekkür ederim not: vcds 25 ile 18 ve 17 sürümünü yukledim ancak "interface not faund" hatası aldim surekli.

12.12 sürüm klon kablo mu, güncellenebilen orjinal kablo mu? Bildiğim kadarıyla klon kablolar model yılına kadar olan modüllere erşebiliyor. O da yüzde yüz değil.
İstanbulda olsan 17.x klon kablomla yardımcı olurdum. Belki forumda yakınında yardımcı olacak birileri vardır. Diğer VAG forumlara da sorabilirsin.

12.12 sürüm klon kablo mu, güncellenebilen orjinal kablo mu? Bildiğim kadarıyla klon kablolar model yılına kadar olan modüllere erşebiliyor. O da yüzde yüz değil.
İstanbulda olsan 17.x klon kablomla yardımcı olurdum. Belki forumda yakınında yardımcı olacak birileri vardır. Diğer VAG forumlara da sorabilirsin.
Hocam mesaji yeni gördüm kusura bakmayın, klon olup olmadığını bilmiyorum 2. El almıştım o zamanlar anlamanin bi yolu varmı? Ayrıca yardim teklifiniz için de çok teşekkür ederim Eskişehirdeyim.

Arkadaşlar merhaba İstanbul Tuzlaya yakın konumda gizli özellik açmaya yardımcı olacak varmı j Farlar hata veriyor kodlanması lazım birde

2017 model Polo aldım Amerikan park kodlamasını teypten gündüz farı açma kapatmayı vb diğer kodlamaları golfteki gibi aynı şekilde mi yapacağım bilgisi olan var mı

Merhabalar arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum bilgisi olan var mıdır?

MKVI/PQ35 için aşağıdaki görselde görünmeyen, fakat bit bazında girilince aktif olan,
"el frenini çekince açık olan gündüz farlarının sönmesi"
(09-Cent.Elekt.->Coding->Long Coding Helper->LCode2 den Bayt 11, Bit 0 işaretlenerek)

Bu kodlama VCDS ekranında görünmemesine rağmen, aracımda kodlayınca sağlıklı bir şekilde çalışıyor.

Sormak istediğim bu karşılığı boş olan bit'lerin anlamlarını bulabileceğim bir yer var mı?

1760358939475.png

Diğer örnek Byte' lar;
Ekli dosyayı görüntüle 86646
1760359031354.png

Ekli dosyalar

• 1760358970439.png
    1760358970439.png
    233 KB · Görüntüleme: 2
Merhabalar benim aracım 2011 golf 6 trendline gizli özelliklerin bazılarını yapay zekaya sorarak forumlardan bularak halletim ama türkçe menü ve kadran selamlamayı yapamadım vcds de Türkçe seçiyorum ama olmuyor ücretle gizli özellik açanlar donanım eklemesi veya kesme biçme yapmadan yapabiliyor acaba çözümü bilen var mı

Merhabalar benim aracım 2011 golf 6 trendline gizli özelliklerin bazılarını yapay zekaya sorarak forumlardan bularak halletim ama türkçe menü ve kadran selamlamayı yapamadım vcds de Türkçe seçiyorum ama olmuyor ücretle gizli özellik açanlar donanım eklemesi veya kesme biçme yapmadan yapabiliyor acaba çözümü bilen var mı
vcds ile olmuyor maalesef. Ya kadran sökülüp gerekli ekipman ile eeprom okuması yapılıp gerekli düzenlemeler yapılacak yada obd üzerinden gösterge panelinde ki eepromu okuyabilen cihaz( anahtarcılar da olabiliyor) ile yapılacak

vcds ile olmuyor maalesef. Ya kadran sökülüp gerekli ekipman ile eeprom okuması yapılıp gerekli düzenlemeler yapılacak yada obd üzerinden gösterge panelinde ki eepromu okuyabilen cihaz( anahtarcılar da olabiliyor) ile yapılacak

Cevap için teşekkürler hem Türkçe menü hem kadran selamlama olmuyor değil mi

Geri