VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhabalar değerli arkadaşlarım, bende 12.12 vagcom kablosu ve programı mevcut ve sorum şu 2016 model skoda fabia 1.2 tsi dsg style paket aracim var ve bundaki gizli özellikleri acmak istiyorum bu kablo ile hangi program ile bunları yapabilirim yol gösterecek herkese çok teşekkür ederim not: vcds 25 ile 18 ve 17 sürümünü yukledim ancak "interface not faund" hatası aldim surekli.

12.12 sürüm klon kablo mu, güncellenebilen orjinal kablo mu? Bildiğim kadarıyla klon kablolar model yılına kadar olan modüllere erşebiliyor. O da yüzde yüz değil.
İstanbulda olsan 17.x klon kablomla yardımcı olurdum. Belki forumda yakınında yardımcı olacak birileri vardır. Diğer VAG forumlara da sorabilirsin.

12.12 sürüm klon kablo mu, güncellenebilen orjinal kablo mu? Bildiğim kadarıyla klon kablolar model yılına kadar olan modüllere erşebiliyor. O da yüzde yüz değil.
İstanbulda olsan 17.x klon kablomla yardımcı olurdum. Belki forumda yakınında yardımcı olacak birileri vardır. Diğer VAG forumlara da sorabilirsin.
Hocam mesaji yeni gördüm kusura bakmayın, klon olup olmadığını bilmiyorum 2. El almıştım o zamanlar anlamanin bi yolu varmı? Ayrıca yardim teklifiniz için de çok teşekkür ederim Eskişehirdeyim.

Arkadaşlar merhaba İstanbul Tuzlaya yakın konumda gizli özellik açmaya yardımcı olacak varmı j Farlar hata veriyor kodlanması lazım birde

Geri