- İsim
- Nadir
- Araç
- 2024 Tiguan Mk3 RLine İstridye Grisi Black Style paket
41 kere maşallah
çok güzel bir çalışma olmuş, özenerek yapılmış, tekerinize taş değmesin @Utku_Lekesiz
Aynı renk kompe mk7 r body görünce bi acaba dedim@mustafacagri
Bu hafta sonu hiç o taraflarda değildim. Başka bir arabaya denk gelmişsiniz sanırım
Çift U Led bir aksilik olmazsa veya arabayı satmazsam kalır üzerinde![]()

Elinize sağlık Utku hocam. Hemen indirdim. 0-100 ile pek alakam olmasa da kullanıp kendimce artı eksileri paylaşırım.Arkadaşlar Selam,
Piyasada 0-100, 100-200 vb. ölçümler için kullanılan uygulamaların arayüzleri ve kullanım kolaylığı çok hoşuma gitmiyordu. Böyle olunca ben de hobi amaçlı bir uygulama geliştireyim; hem arayüzünü istediğim gibi yaparım hem de az buçuk iOS öğrenmiş olurum diyerek yola çıktım ve aşağıdaki linkteki uygulamayı yaptım.
AppStore | DevimGPS
Uygulamayı burada paylaşma sebebim hem kendi arabamda kullanıyor olmam, hem de şu an için bu uygulamadan en azından şimdilik herhangi bir gelir kazanmayı veya veri toplamayı planlamıyor olmam. Bu yüzden forumda paylaşmamın sorun olmayacağını düşündüm.
Uygulama temel olarak GPS ile hızlanma ölçümü yapıyor. 0-100, 100-200 veya sizin belirlediğiniz farklı hız aralıklarında ölçüm alabiliyorsunuz. Sonrasında kayıtları ve hız grafiğini de görebiliyorsunuz. Uygulama açık olduğu sürece GPS istatistiklerini de görebileceğiniz (katedilen yol, zaman, rakım, vb.) bir ekranı da var.
Kullanırsanız ve önerileriniz olursa özel mesajdan yazarsanız çok mutlu olurum. Özellikle arayüz, kullanım kolaylığı veya ölçüm tarafında “şöyle olsa daha iyi olur” dediğiniz yerler varsa duymak isterim.![]()