Ankaralı Yedi: R Dönüşüm

41 kere maşallah 🧿 çok güzel bir çalışma olmuş, özenerek yapılmış, tekerinize taş değmesin @Utku_Lekesiz

Acilen jantları değiştirmen lazım hocam. Bu arada maşallah çok yakışıklı olmuş.

Güle güle kullanın, Ankara’da böyle insanların olduğunu bilmek çok güzel. Bir gün bunları ıslatmaya görüşelim hemşehirlim :)

@mustafacagri orjinal r set bir daha zor denk gerçekten. hepimize kazamız belasız sürüşler :)

@iamalegend çok teşekkürler.

@beratx Bu jantları ilk gördüğümde ben de beğenmemiştim ama zamanla gözü alışan arkadaşlarım da güzelmiş bunlara döndü :) Bu jantları seçmiş olma sebebim, 18" hafif, spacer gerektirmeyecek şekilde offsetli ve orjinal en ucuz jantlar olmasıydı. Başka bir tasarıma geçmek ciddi maliyet bu jantlara göre.

@Vagger_Boy sizin arabayı da forumda takip ediyorum, sizde de ıslanması gereken az buz donanım yok :) Mutlaka görüşelim, tanışalım.

@mustafacagri
Bu hafta sonu hiç o taraflarda değildim. Başka bir arabaya denk gelmişsiniz sanırım :D
Çift U Led bir aksilik olmazsa veya arabayı satmazsam kalır üzerinde :)

Arkadaşlar Selam,

Piyasada 0-100, 100-200 vb. ölçümler için kullanılan uygulamaların arayüzleri ve kullanım kolaylığı çok hoşuma gitmiyordu. Böyle olunca ben de hobi amaçlı bir uygulama geliştireyim; hem arayüzünü istediğim gibi yaparım hem de az buçuk iOS öğrenmiş olurum diyerek yola çıktım ve aşağıdaki linkteki uygulamayı yaptım.

AppStore | DevimGPS
1777031000488.png1777031037335.png1777031059266.png

Uygulamayı burada paylaşma sebebim hem kendi arabamda kullanıyor olmam, hem de şu an için bu uygulamadan en azından şimdilik herhangi bir gelir kazanmayı veya veri toplamayı planlamıyor olmam. Bu yüzden forumda paylaşmamın sorun olmayacağını düşündüm.

Uygulama temel olarak GPS ile hızlanma ölçümü yapıyor. 0-100, 100-200 veya sizin belirlediğiniz farklı hız aralıklarında ölçüm alabiliyorsunuz. Sonrasında kayıtları ve hız grafiğini de görebiliyorsunuz. Uygulama açık olduğu sürece GPS istatistiklerini de görebileceğiniz (katedilen yol, zaman, rakım, vb.) bir ekranı da var.

Kullanırsanız ve önerileriniz olursa özel mesajdan yazarsanız çok mutlu olurum. Özellikle arayüz, kullanım kolaylığı veya ölçüm tarafında “şöyle olsa daha iyi olur” dediğiniz yerler varsa duymak isterim. :)

Arkadaşlar Selam,

Piyasada 0-100, 100-200 vb. ölçümler için kullanılan uygulamaların arayüzleri ve kullanım kolaylığı çok hoşuma gitmiyordu. Böyle olunca ben de hobi amaçlı bir uygulama geliştireyim; hem arayüzünü istediğim gibi yaparım hem de az buçuk iOS öğrenmiş olurum diyerek yola çıktım ve aşağıdaki linkteki uygulamayı yaptım.

AppStore | DevimGPS
1777031000488.png1777031037335.png1777031059266.png

Uygulamayı burada paylaşma sebebim hem kendi arabamda kullanıyor olmam, hem de şu an için bu uygulamadan en azından şimdilik herhangi bir gelir kazanmayı veya veri toplamayı planlamıyor olmam. Bu yüzden forumda paylaşmamın sorun olmayacağını düşündüm.

Uygulama temel olarak GPS ile hızlanma ölçümü yapıyor. 0-100, 100-200 veya sizin belirlediğiniz farklı hız aralıklarında ölçüm alabiliyorsunuz. Sonrasında kayıtları ve hız grafiğini de görebiliyorsunuz. Uygulama açık olduğu sürece GPS istatistiklerini de görebileceğiniz (katedilen yol, zaman, rakım, vb.) bir ekranı da var.

Kullanırsanız ve önerileriniz olursa özel mesajdan yazarsanız çok mutlu olurum. Özellikle arayüz, kullanım kolaylığı veya ölçüm tarafında “şöyle olsa daha iyi olur” dediğiniz yerler varsa duymak isterim. :)
Elinize sağlık Utku hocam. Hemen indirdim. 0-100 ile pek alakam olmasa da kullanıp kendimce artı eksileri paylaşırım. :)

Herhangi bir aracın GPS hızını görmek için de kullanılabilir. Uçak, Gemi, Bisiklet gerçekten kaç ile gidiyor veya bizim arabaların kadran sapmasını hesaplamak gibi şeylerde de kullanılabilir. Örneğin kendi aracımda %4 kadran sapması olduğunu fark ettim. Hız sabitleyici 100 iken, GPS 96km/h gösteriyor.

Geri