Hocam bütçe yeterliyse highline dedi murat hocamdtkorkmaz dedi:@silvershadow
Murat hocam hem soru sormuşsunuz hem highline al geç yazmışsınız. Ben anlamadım bu tavsiye isteme konusu değil mi?
Zaten bütçe yeterliyse kolay kolay kimse 1.2 almaz.
Hocam bütçe yeterliyse highline dedi murat hocamdtkorkmaz dedi:@silvershadow
Murat hocam hem soru sormuşsunuz hem highline al geç yazmışsınız. Ben anlamadım bu tavsiye isteme konusu değil mi?
Değerli Hocam,dtkorkmaz dedi:@silvershadow
Benim arabanın fotoğraflarını koymak yetmez MehmetKabileReisi dedi:@theGenius
Eğer bende sahibinden'e ilan verirsem senin arabanın fotosunu koyacağım Hüseyin nedir bunların farkı allah aşkına yazacağım, tamam bizim Golf R ayna kapağımız yok ama arabalar önden bakınca aynı yani![]()
Arabanın fotoğraflarını karşılaştırma için koyacağız Highline yavrusu yazarım bende s=s17theGenius dedi:Benim arabanın fotoğraflarını koymak yetmez Mehmet@theGenius
Eğer bende sahibinden'e ilan verirsem senin arabanın fotosunu koyacağım Hüseyin nedir bunların farkı allah aşkına yazacağım, tamam bizim Golf R ayna kapağımız yok ama arabalar önden bakınca aynı yani![]()
hatta gelsin benim arabaya baksın. Pazarlık benim araba başında yapıldın. Noterde seninkinin devir yaparız [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alman tankını da araya bir yere ekleyelimKabileReisi dedi:Arabanın fotoğraflarını karşılaştırma için koyacağız Highline yavrusu yazarım bende s=s17Benim arabanın fotoğraflarını koymak yetmez Mehmet@theGenius
hatta gelsin benim arabaya baksın. Pazarlık benim araba başında yapıldın. Noterde seninkinin devir yaparız [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neyse konuyu daha fazla kirletmeyeyim.