Sigorta ve Kaskonuzu Nerede, Ne Kadara Yaptırdınız?

Allah korusun birine çarptın ve kusurun birçoğu sende. Çarptığın kişinin arabası biraz kaliteli bir araç.

Rakamları afaki veriyorum takılma. Şimdi senin imm n 100 bin TL

Çarptığın kişinin aracında hasar çok, ek olarak bu kişi de aracını yetkili serviste yaptırmak istesin. Toplam hasar bedeli 300 bin TL olsun.

Senin imm n 100 bin TL ye kadar karşılama yapıyor, geri kalan 200 bin TL yi senin karşı tarafa ödemen gerekiyor.
Teşekkür ederim hocam , peki Türkiye ortalamasına imm yi ne kadar yaptırmak yeterli? , imm net hasar bedelini mi baz alıyor ?

Teşekkür ederim hocam , peki Türkiye ortalamasına imm yi ne kadar yaptırmak yeterli?
Yıllardır kasko yaptırdığım için kasko üzerinden imm artırımı yapıyorum.

5 milyon TL yaptırıyorum. Kaskoya sadece 1000 TL fazla vererek.

imm net hasar bedelini mi baz alıyor ?
O kısmı tam bilemiyorum hocam sigortacı arkadaşlar daha iyi cevaplar. Ancak benim bildiğim her zaman tramer bedelini baz almıyor.

Allah korusun birine çarptın ve kusurun birçoğu sende. Çarptığın kişinin arabası biraz kaliteli bir araç.

Rakamları afaki veriyorum takılma. Şimdi senin imm n 100 bin TL

Çarptığın kişinin aracında hasar çok, ek olarak bu kişi de aracını yetkili serviste yaptırmak istesin. Toplam hasar bedeli 300 bin TL olsun.

Senin imm n 100 bin TL ye kadar karşılama yapıyor, geri kalan 200 bin TL yi senin karşı tarafa ödemen gerekiyor.
Zorunlu trafik sigortası 400 bin tl ye kadar karşılar, 400 bin tl ve üstü imm var ise oradan yok ise sizden tahsil edilir yargı yoluyla.

k odeme 40.000 tl sinirsiz im

Sigorta kasko işlerinde

Sigorta zamanı geldiginde Dost ahbap acentenin tekliflerini hatır icin kabul etme islerine son verdim

Acentenin verdigi teklifin aynısını
Sigortam nette 500-600 lira düşüğüne
Xxx sigortanın kendi sitesinde 700-800 düşüğüne teklif alıyorsunuz

Kaza olunca acenta ? Acayip iş bitiriyor yardımcı oluyor ?

Ne yapıyor abicim cebinden mi ödüyor hasarı ? Araya girip clio yerine e200 mercedes ikame araç mı sağlıyor.

Gerçi 25 yıldır kaza yapmadım ??

Kaza yapıp acenta nimetlerini test etmek lazım
Acenteye yaptırırsan çalacak bir kapın, arayacak bir telefonun, darlayacak bir kişin olur.
Sigortamnette yaptırırsan müşteri hizmetlerinde 1-2-3 tıklayıp bekleyerek devam edersin.
yaptığınız poliçelerin içeriklerine dikkat edin. 5mm imm yazıp kalan herşeyi dibe çekiyor olabilirsin.
Trafik en dip rakam aama kasko da ucuza kaçmayınız.

kasko yapmıyorsan en az 5 m ek imm yapmanı tavsiye ederim.
Benim acentem de böyle diyor. Sebebi nedir hocam ?

Kasko yaptırdığımda imm yi neden düşük tutayım ?

Ya da yaptırmadığımda neden yüksek tutmalıyım ?

Geri