Golfcu02
Üye
Teşekkür ederim hocam.Biz Sigorta acentesiyiz aynı zamanda dilerseniz size destek verebiliriz.
Teşekkür ederim hocam.Biz Sigorta acentesiyiz aynı zamanda dilerseniz size destek verebiliriz.
trafik sigortasında basamağa göre limitler belli hocam bi yanlışlık olmasın.@ahmet306 Vade farksiz taksitler hocam. Keske 6 bin olsa, geçen yil bile 7 bine yaptirmistim.
2022 Yılında aile dostumuz bir acente Toyota C-HR aracımıza 18 bin tl kasko çıkartmıştı.Sigorta kasko işlerinde
Sigorta zamanı geldiginde Dost ahbap acentenin tekliflerini hatır icin kabul etme islerine son verdim
Acentenin verdigi teklifin aynısını
Sigortam nette 500-600 lira düşüğüne
Xxx sigortanın kendi sitesinde 700-800 düşüğüne teklif alıyorsunuz
Kaza olunca acenta ? Acayip iş bitiriyor yardımcı oluyor ?
Ne yapıyor abicim cebinden mi ödüyor hasarı ? Araya girip clio yerine e200 mercedes ikame araç mı sağlıyor.
Gerçi 25 yıldır kaza yapmadım ??
Kaza yapıp acenta nimetlerini test etmek lazım
Bizim sigortacı baya iyi fiyat veriyor genelde, çok nadiren 200-300 tl oynuyor o da % olarak baktığımızda dişe dokunur rakam değil.2022 Yılında aile dostumuz bir acente Toyota C-HR aracımıza 18 bin tl kasko çıkartmıştı.
Sigortam.net üzerinden 6 bin tl ye aynısını yaptırdım.
Kaza yapmadan da arabayı sattım.
Tanıdık acente terörü diye bir şey var ülkede.
Birkaç yıl sigortam neti kullandım artık pek uygun teklif sunmuyorlar bana, (sanırım alıştılar)Sigorta kasko işlerinde
Sigorta zamanı geldiginde Dost ahbap acentenin tekliflerini hatır icin kabul etme islerine son verdim
Acentenin verdigi teklifin aynısını
Sigortam nette 500-600 lira düşüğüne
Xxx sigortanın kendi sitesinde 700-800 düşüğüne teklif alıyorsunuz
Kaza olunca acenta ? Acayip iş bitiriyor yardımcı oluyor ?
Ne yapıyor abicim cebinden mi ödüyor hasarı ? Araya girip clio yerine e200 mercedes ikame araç mı sağlıyor.
Gerçi 25 yıldır kaza yapmadım ??
Kaza yapıp acenta nimetlerini test etmek lazım
Birkaç yıl sigortam neti kullandım artık pek uygun teklif sunmuyorlar bana, (sanırım alıştılar)
Başka alternatif arıyorum ama güven vermiyor.
Hepiyi nin poliçeyi inceledim geçen
"hepiyi sigorta, sigorta tahkim üyesi değildir"
şeklinde ibare düşmüşler.
Çok mu önemlidir bilmiyorum ama bende güvensizlik oldu kaskoyu yaptırmadım oradan. Belki zorunlu trafik sigortasını yaptırırım.
Siz de bir bakın hepiyi daha iyi teklif veriyor, tabi o sigorta tahkim üyesi olmama durumu sizin için sıkıntı değilse...
Anladım hocam, geçen seneki poliçede yazmıyordu, bu sene eklenince şüphelenmiştim.Kasko Ödeme konusunda anlaşmazlık olunca bağımsız hakem heyetine gitmek yerine bu tahkim (hakem) heyetine gidiliyor.
İlginç durum ? Bu tahkimdeki heyet hakemleri üye sigorta şirketlerinin kendi hukuksal personeli olma ihtimali yüksek?
Hepiyi ne demiş ? Ben bu tahkimin üyesi degilim.
Git bağımsız hakeme ordada olmazsa BAĞIMSIZ YÜCE TÜRKİYE mahkemelerine başvur.