Araçta Hızlandıçta Gelen Uçak Motoru Sesi


Doğukan Kervan

Yeni Üye
Katılım
22 May 2018
Mesajlar
6
Tepkime puanı
4
İsim
Doğukan
Araç
Golf VII 1.4 TSI 150 ACT DSG
Merhaba arkadaşlar. Aracım Euro 6 Golf 7 Highline TDI DSG modeli. Aracı yakın zamanda 70.000 bakımına soktum. Bugün fark ettiğim bir ses var, aracımda 60'ı geçtikçe uçağın içindeyken gelen motor sesinin aynısı geliyor. Bunu ben mi fark etmedim, herkeste var mı ya da bir sorun falan mı? Bilgisi olan varsa yardımları bekliyorum. 

Bu aşağı bıraktığım linkte arkadan motor sesinin yanında kesik kesik bir ses geliyor. Gelen ses de tam olarak aynısı, kesik kesik bir şekilde 60'ı geçtikten sonra geliyor. Hızlandıkça artıyor.



 
Rüzgar sesi gibi olan ses mi hocam

 
Çok yüksek sesli değildir diye tahmin ediyorum çünkü bahsettiğiniz ses turbolu araçlarda normal. Bahsedilen sesin yüksekliği fazla olmadığından dikkatinizi yeni çekmiş olabilir mi ?

1.4 tsi 122 ile yük altında ivmelenirken sık sık duyduğum bir ses.

 
Arkadaşlar merhaba, bugün servise gittim. Sorun sol ön teker bilyasındaymış. Usta fark etmesem ve 1 hafta 1 ay aralığı kadar böyle devam etsem tekerin dağıtacağını vs. söyledi. Genellikle kasislerde ve ya sert çukurlardan olurmuş. Eğer sizde de böyle bir ses mevcutsa zaman kaybetmemenizi öneririm. Yardımlar için teşekkürler :)

 
Adamlar uçak gibi araba yapmış millet hala vw' ne çamur atar :)

geçmiş olsun hocam

 
Arkadaşlar merhaba, bugün servise gittim. Sorun sol ön teker bilyasındaymış. Usta fark etmesem ve 1 hafta 1 ay aralığı kadar böyle devam etsem tekerin dağıtacağını vs. söyledi. Genellikle kasislerde ve ya sert çukurlardan olurmuş. Eğer sizde de böyle bir ses mevcutsa zaman kaybetmemenizi öneririm. Yardımlar için teşekkürler [emoji4]
Geçmiş olsun Hocam. Tekerlek bilyeci kolay kolay sorun yaratmaz Şayet sert bir şekilde darbe almamış ise. Siz birde Rot balans yaptırın güvenliğiniz için.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt