Çok teşekkür ediyorum hocam servis danışmanida telefonda rutuş dedi ama fiyat bilgisi ve orjinale yakın yapilabiliyormu bilginiz varmı teşekkür ederimbuyuk gecmis olsun hocam. rutus boyasiyla halledilebilir gibi duruyor.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Bırakmamız gerekiyormu hocam aracı internetteki setlerden alip kendimiz yapsak nasıl olur[mention=4865]AvcMehmet[/mention] geçmiş olsun hocam servis rötuş için ücret almıyor ama çok da üzerinde uğraşmıyor ince işçilik yok anlayacağınız
Teşekkür ederim hocam değerli bilgileriniz için[mention=4865]AvcMehmet[/mention] alırlar hocam hemen başında beklerseniz belki istenen sonuca ulaşabilirsiniz. Zaten çok birşeyi yok yüzeysel görünüyor. Elinizden geliyorsa öyle işler kendiniz de uğraşabilirsiniz tabiki.
Haklisiniz hocam ama göze batıyor meretgeçmiş olsun hocam. sıkıntı yok tampon bu gibi durumlar için var zaten aracın gözden çıkarılabilir yerleri. tekrar geçmiş olsun diyorum, göz estetiğinizi bozuyorsa rötuş işi halleder, satarkende sıkıntı olacağını sanmam. yürüyende motorda sıkıntı olmasın tampon felan çokta önemli değil. bizim türk kullanıcılar şunu benimsese artık.
Bir ara ugricam hocam kapı gicirtisida başladı yavaştan zaten.[mention=4865]AvcMehmet[/mention] Çok geçmiş olsun hocam. Bunu yaptırmanıza gerek dahi yok. Şuanda sürekli bunu düşündüğünüzü ve sürekli gözünüze battığını tahmin edebiliyorum. s=bigstar
VW’ye gittiğiniz bir zaman 5 dk içinde rötuş boyası yaparlar ücretsiz.