Güncel Bakım Masrafları

5 yılı doldurdum ve 60 bin km yeni devirdim. 1.0 motor için 3 buji nin değişim işlemlerini serviste yaptıracağım (bana dönüş yaparlar ve randevu oluştururlarsa)

-60 binde buji değişmesi şart mı? (Servis dayatması olmasın) çalışana elleme taraftarı değilim. Yapın dedikçe bozuyorlar çünkü !

-buji de de eco seri parça kullanılıyor mu?
-servisin takabileceği en kaliteli buji ürün kodu nedir? (Talimat vereyim onu taksınlar)
Benim bujiler yetkili serviste 55 binde değişti hocam sırf 4. bakım diye :D
Buji değişimi sonrası arıza ışığı yakan golf 8'ler vardı, çekiniyordum açıkçası fakat başıma böyle bir şey gelmedi çok şükür.
Emin olmamakla beraber yanlış hatırlamıyorsam bosch marka takıyorlar bujileri, üstünden çıkanlar da bosch olmalı, eskileri bana vermişlerdi.

Benim bujiler yetkili serviste 55 binde değişti hocam sırf 4. bakım diye :D
Buji değişimi sonrası arıza ışığı yakan golf 8'ler vardı, çekiniyordum açıkçası fakat başıma böyle bir şey gelmedi çok şükür.
Emin olmamakla beraber yanlış hatırlamıyorsam bosch marka takıyorlar bujileri, üstünden çıkanlar da bosch olmalı, eskileri bana vermişlerdi.
Yetkili servis Bosch kullanmıyor diye biliyorum. NGK olması lazım

Ben 5 ay oldu bakımı yapalı bi bosch buji olayı aklımda kalmış. Araçtan çıkanlar mı boschtu acaba bilemedim.
Bizim araçlar için 3 uyumlu marka öneriliyor: VAG(OEM), NGK veya Bosch.

Bu arada benim araç manuel olduğu için V kayışı 60 bin bakımında değişmemişti. Otomatiklerde 60 binde değiştiriyoruz dediler. Benim aracın V kayışı ne zaman değişmeli?

Bu arada benim araç manuel olduğu için V kayışı 60 bin bakımında değişmemişti. Otomatiklerde 60 binde değiştiriyoruz dediler. Benim aracın V kayışı ne zaman değişmeli?
120 bin km de v kayışı değişimi yapılmalıdır.

Genelde de 120 bin km’de triger kayışı değişimi ile birlikte değişimi yapılır.

Otomatik olanlarda etsi sistemi olduğu için erkenden değişimini uygun görmüştür servis.

Geri