Merhaba, aracınız kaç model? Modele göre indirim oranları farklılık gösteriyor.Merhaba,
standart 90 bin bakımı, yetkili serviste 15 bin .
2021, 1.0etsi servis İstanbul'da Çekmeköy'deMerhaba, aracınız kaç model? Modele göre indirim oranları farklılık gösteriyor.
Bir de hangi servis? İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerdeki servisler Anadoludakilere nazaran daha yüksek fiyat veriyorlar.
Geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim. Araç 26 model mi? İskonto hiç uygulanmamış...selamlar iyi akşamlar arkadaşlar. ben bugün öpüldüm sanırım :d şu klima temizliğini saymazsak bir de rotbalansa 5k daha istiyorlardı, iptal ettirdim. yetkili servis olayına biraz ara vereceğiz galiba. istanbul ümraniye-kartal ve çevresinde dürüst işini iyi yapan bir özel servis önerebilir misiniz;?
bu arada araç 20700 km'de 2. bakım ücreti bu
24 model, yağdan %5 indirdi sağolsunGeçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim. Araç 26 model mi? İskonto hiç uygulanmamış...
Volkswagen "Her Yaş Avantaj" Kampanyası24 model, yağdan %5 indirdi sağolsun![]()
Normal standart ücret hocam. Trdeki bayiilerin yüzde 80 aşağı yukarı bu fiyattan size 2. bakımı yapacaktır.selamlar iyi akşamlar arkadaşlar. ben bugün öpüldüm sanırım :d şu klima temizliğini saymazsak bir de rotbalansa 5k daha istiyorlardı, iptal ettirdim. yetkili servis olayına biraz ara vereceğiz galiba. istanbul ümraniye-kartal ve çevresinde dürüst işini iyi yapan bir özel servis önerebilir misiniz;?
Bitlis wv ikinci bakım .17 bin tlNormal standart ücret hocam. Trdeki bayiilerin yüzde 80 aşağı yukarı bu fiyattan size 2. bakımı yapacaktır.
Belli bayiiler var vw nin sağlamadığı zubizu indirimi yüzünden kendi işçiliklerden ve ek olarak bazı parçalarda iskonto uygulayarak yaklaşık 5-6 bin TL daha ucuza bakım yapma ihtimaliniz var. Hatta daha fazla olacaktır bu indirim miktarı ben şu an kafadan hesap yapıp söyledim.
Araca herhangi bir garanti uzatma vs yapılmadıysa yetkili servis ile en azından 1 sene daha beraber yürümek daha mantıklı olacaktır sizin için. Aracı zaten km den değil yıldan dolayı bakım yaptırıyorsunuz. Senede 1 defa verilebilir bu ücret.
resmen yarı yarıya olmuş hocam, yazık günah şu paralara.Bitlis wv ikinci bakım .17 bin tl
Sizde iskonto yok hocam oradan kaybediyorsunuz. Araç trafiğe çıkış tarihine göre 2 yaşını doldurmadı mı? Ben işin orasını anlayamadım. Yüzde 20 indirim yansıması gerekiyor, Her Yaş Avatantaj Kampanyasına göre.resmen yarı yarıya olmuş hocam, yazık günah şu paralara.
Bitlis wv ikinci bakım .17 bin tl
sizde ek olarak fren hidrolik değişimi var ekstradan 4 bin TL ona ödemişsiniz.resmen yarı yarıya olmuş hocam, yazık günah şu paralara.
ağustos 2024 çıkışlı hocam 2 yaşını doldurdumadı, o nedenle iskonto uygulamadı sanırım danışman arkadaş.Sizde iskonto yok hocam oradan kaybediyorsunuz. Araç trafiğe çıkış tarihine göre 2 yaşını doldurmadı mı? Ben işin orasını anlayamadım. Yüzde 20 indirim yansıması gerekiyor, Her Yaş Avatantaj Kampanyasına göre.
o kısma dikkat etmemiştim aslında haklısınz hocam. 6 bini artık istanbul gerçeği olarak kabul edelimsizde ek olarak fren hidrolik değişimi var ekstradan 4 bin TL ona ödemişsiniz.
Fren hidroliğini çıkartınca aşağı yukarı 6 bin TL fark oluşuyor![]()
Rot ve balans fiyatları bayiden bayiye değişiklik gösteriyor. Rot minumum 2bin tl vardır.selamlar iyi akşamlar arkadaşlar. ben bugün öpüldüm sanırım :d şu klima temizliğini saymazsak bir de rotbalansa 5k daha istiyorlardı, iptal ettirdim. yetkili servis olayına biraz ara vereceğiz galiba. istanbul ümraniye-kartal ve çevresinde dürüst işini iyi yapan bir özel servis önerebilir misiniz;?