Hocam dizel miydi bide sehir neresiydiaracım 2015 model manuel 165 binde
her sene servise götürdüm ancak yağ + filtreler+ buji değişimi+ yağ hidroliği değişimi 22 bin dediler çok geldi. kararsız kaldım dışarda kaça patlar acaba
Hocam dizel miydi bide sehir neresiydiaracım 2015 model manuel 165 binde
her sene servise götürdüm ancak yağ + filtreler+ buji değişimi+ yağ hidroliği değişimi 22 bin dediler çok geldi. kararsız kaldım dışarda kaça patlar acaba
Benzinli hocam diyarbakırHocam dizel miydi bide sehir neresiydi
Evet onlara da uygulanır. Fakat başka bir aracın yedek parçası olmaması lazım.@forzaGilles hocam yetkili serviste fren hidroliği veya buji değişimi işlemi yanına arka stop takımı almak ona da %20 - 30 gibi parça indirim yansıtır mı?
Fiyatı biz mi tahmin ediyoruz hocamOtomol Ankara'dan almış olduğum yağ+buji+ön fren balata değişim teklifi. Uygun geldi bana, Ankara'daki arkadaşlar değerlendirebilir.
Hocam resmi koyamamışımFiyatı biz mi tahmin ediyoruz hocam
Otomol, Ankara’daki en ucuz ve diğerlerine nazaran daha kaliteli servistir. Ekstra olarak 500 liralık Shell yakıt çeki verirler. Kullandıkları motor yağı markası da Shell büyük ihtimalle anlaşmaya sahipler
Aman dostum farlara dikkat etMaşallah, bu fiyatları görünce iyi ki elektrikli diyorum
Gerçi Renault 1.0 TCe bakımına 12k verdiğim aklıma geliyor.
ahahahaha hatırlatma abiAman dostum farlara dikkat et![]()
Ankara sanayisinden uygun gibi fiyatlar.
Servis danışmanın yanlışı var, halen bazı parçalarda (fren balatası, fren diski, akü, cam suyu, ön silecek seti, arka silecek) parçalarda Eko seri parça mevcuttur,@forzaGilles Hocam zamanında eko seri balata almayın demiştiniz, o yüzden eko seri olmasın diye belirtmiştim. Danışman artık servislerde balatalar için eko seri parça getirmediklerini söyledi.
Çok enteresan bu, eko seri parçalar daha ucuzsa aslında diğerini önermeleri lazım neticesinde daha çok kazanacaklar.. Bana güzel bir bilgi oldu not ettim teşekkürlerServis danışmanın yanlışı var, halen bazı parçalarda (fren balatası, fren diski, akü, cam suyu, ön silecek seti, arka silecek) parçalarda Eko seri parça mevcuttur,
Normalde araç sahibine (orjinal yedek parça mı istersiniz yoksa eko seri orjinal yedek parça mı istersiniz) diye seçenek sunarak kararı müşteriye bırakmaları gerekirken,
%90 bunu müşteriye sormadan karar tercihini müşteriye bırakmadan eko seri takıyorlar, O sebebten eğer eko seri parça istemiyorsanız her seferinde aptala anlatır gibi eko seri istemiyorum diye belirtmeniz sizin yararınıza olacaktır,
Eko seri yedek parçaların parça kodu JZW ile başlar, faturada da parça kodundan anlaya bilirsiniz JZW ile başlar kod, kutu üzerinde Economy yazar.
Müşteriyi kaçırmamak için yapıyorlar, Evet daha ucuz ama öyle tahmin edildiği gibi %50 gibi bir fiyat farkı yok.Çok enteresan bu, eko seri parçalar daha ucuzsa aslında diğerini önermeleri lazım neticesinde daha çok kazanacaklar.. Bana güzel bir bilgi oldu not ettim teşekkürler
Edit: Belki eko parçalardan daha fazla kazanıyorlardır![]()