Güncel Bakım Masrafları

Yetkili servisten Rot için güncel olarak fiyat aldım. 2bin TL+ kdv

Lastik değişimi ve balanslar içinde 2bin TL + kdv denildi.

Aralık ayında 400 TL civarları daha düşüktü gibi. Yeni yıl zammı gelmiş.

Yetkili servisten Rot için güncel olarak fiyat aldım. 2bin TL+ kdv

Lastik değişimi ve balanslar içinde 2bin TL + kdv denildi.

Aralık ayında 400 TL civarları daha düşüktü gibi. Yeni yıl zammı gelmiş.
direksiyon yamuk diyip rotu garantiye aldıramaz mıyız

Siz aracı yeni aldınız. Sorun varsa gösterin, sizinki garantiden yapılır gibi.
sorun yok da garanti uzatma yaptım 3. sene garanti uzatmada poliçede rot geçerli değil diyor da. onu merak ettiğimden söyledim. sizin şuan ana garantiniz bitmedi mi

sorun yok da garanti uzatma yaptım 3. sene garanti uzatmada poliçede rot geçerli değil diyor da. onu merak ettiğimden söyledim. sizin şuan ana garantiniz bitmedi mi
Aralık içerisinde bitti ama ek garantim başladı. 1 yıl uzatmıştım.

Normal garanti içerisinde de rotu garanti karşılamıyor diye biliyorum. Yasal 2 yıllık süre bitmeden önce bakımda rot yaptırmıştım zaten. Ücretiyle.

3 gün önce 13 ocakta benim 2017 tdi manuel golfle 9. Yıla girmiş oldum (km116k)

Bugüne kadar

*** Klima performansım ultra düşmüştü sanayi ortamında Gaz basıldı 1200 tl (2025 haziran) . Yakutistan gibi soğutmaya başladı gaz basıldıktan sonra

*** Motor arıza ışığı yandı 2025 martta
Cihaza baglandı . 1 nolu kızdırma bujisi arıza vermis. 500 liraya degisti oldu bitti.

*** Bu masrafların dısında birde aractaki fabrikasyon sebang efb+ akü ilk trafige cıkışımdan tam 2 yıl 10 ay sonra bitmisti. Bunada erken keyfe keder masraf dersek hadi cebimizden akü parası çıkmış oldu.

Bu kadar !!!!

Alman arabası böyle yürümeli !!! Sahibinin asabını bozmadan . Yetkili servislere + sanayilere mahkum etmeden.

aracım 2015 model manuel 165 binde

her sene servise götürdüm ancak yağ + filtreler+ buji değişimi+ yağ hidroliği değişimi 22 bin dediler çok geldi. kararsız kaldım dışarda kaça patlar acaba

her sene servise götürdüm ancak yağ + filtreler+ buji değişimi+ yağ hidroliği değişimi 22 bin dediler çok geldi. kararsız kaldım dışarda kaça patlar acaba
Bu indirimli fiyatı mı? Bildiğim kadarıyla %30 indirim uygulanıyor 3 yaş üzeri araçlara

Sanayide en fazla 8 bin TL ye çözersiniz. Çok istemişler bu arada, normalde bu kadar olmaması lazım. Fren hidroliği harici bir de fiyat alın çünkü absürt rakamlar yazıyorlar fren hidrolik+işçiliğine. Serviste tek seferlik de olsa buji+bakım yaptırabilirsiniz çünkü yetkili servis bujisinin ömrü sanayi bujisinin ömründen 2 kat daha fazla (60 bin km) belki serviste buji değişimi+bakım yaptırmak daha uyguna bile denk gelebilir.

Sanayide en fazla 8 bin TL ye çözersiniz. Çok istemişler bu arada, normalde bu kadar olmaması lazım. Fren hidroliği harici bir de fiyat alın çünkü absürt rakamlar yazıyorlar fren hidrolik+işçiliğine. Serviste tek seferlik de olsa buji+bakım yaptırabilirsiniz çünkü yetkili servis bujisinin ömrü sanayi bujisinin ömründen 2 kat daha fazla (60 bin km) belki serviste buji değişimi+bakım yaptırmak daha uyguna bile denk gelebilir.
hocam bujilerim 65 bini geçti

@forzaGilles hocam yetkili serviste fren hidroliği veya buji değişimi işlemi yanına arka stop takımı almak ona da %20 - 30 gibi parça indirim yansıtır mı?

Geri