30 bin
30 bin
Kabaca söylersek, yağını, filtrelerini değiştiriyorlar, frenlerini, sıvılarını vb gözle ve elle kontrolü yapılacak yerleri kontrol ediyorlar, cam suyunu tamamlıyor arabayı yıkayıp sizi vezneye davet ediyorlar. Haa bir de; "ön veya arka frenlerden birisi için, isterseniz değişelim, iki üç bin km ömrü kalmış" şeklinde zarf atıyorlar.2. Yıl bakımını sizce kendim mi yapmalıyım? eTSI derdim falan yok servise gitmek gereksiz geliyor. 2. Bakımda ne yapıyorlar tam liste var mı? Bir kaç fikir fena olmaz
Yağı dışarıdan, orijinal filtreler ve karter contasını servisten temin edip, güvendiğiniz bir ustaya bakımı yaptırabilirsiniz. İlk iki bakımın serviste yaptırılma nedeni aracın garantide kalması için. Erken yıl ve km de satarsanız da alıcıya güven vermek için. Malum iyi niyet garantisi diye bir şey artık yok. Özetle; 30 bin bakımının dışarıda yaptırılması tamamen size kalmış bir konu.2. Yıl bakımını sizce kendim mi yapmalıyım? eTSI derdim falan yok servise gitmek gereksiz geliyor. 2. Bakımda ne yapıyorlar tam liste var mı? Bir kaç fikir fena olmaz
Yok bakıma kadar 15 bin km olmaz. Fren işini bana yutturamazlar. Öyle olsa da serviste değişmem kolay kolay orjinal bulduğum yerde ustama yaptırırım.Kabaca söylersek, yağını, filtrelerini değiştiriyorlar, frenlerini, sıvılarını vb gözle ve elle kontrolü yapılacak yerleri kontrol ediyorlar, cam suyunu tamamlıyor arabayı yıkayıp sizi vezneye davet ediyorlar. Haa bir de; "ön veya arka frenlerden birisi için, isterseniz değişelim, iki üç bin km ömrü kalmış" şeklinde zarf atıyorlar.
Araç manuel olunca (vites kolu ve alternatör gibi kronikler söz konusu olmayacağı için) servis + garantide kalayım endişesi ve ihtiyacı daha az oluyor. Sadece şöyle bir istisnai durum var; serviste nazınız geçiyorsa garantiden yeni akü taktırmanız mümkün olabiliyor. Bakımı kendiniz yapacak ya da dışarıda yaptıracaksanız, servisten temin edin diyebileceğim parça karter tapa contası olur. Bir de, aracın üzerindeki orijinal polen filtresinin aynısını takmayacaksanız filtreyi atmayın ya da hiç ellemeyip onunla devam edin. Bu filtrenin muadili kesinlikle yok. Hangi filtreyi takarsanız takın en ufak koku araç içine giriyor, orijinalin konforu olmuyor.Yok bakıma kadar 15 bin km olmaz. Fren işini bana yutturamazlar. Öyle olsa da serviste değişmem kolay kolay orjinal bulduğum yerde ustama yaptırırım.
1. Bakımdan çok farkı yok o zaman 2. Bakımın. Aslında kendim de yapabilirim.
Daha çok var da sağolun bilgiler için. Ben o zaman gelesiye kadar araştırırım zaten. Hava filtresi basit polen filtresi bu arabada nerde falan öğrenmem lazım video izler yaparım en kötü@Brk34
Polen filtresini değistirirken!
Torpidoyu acıp sağdan soldan her iki mandalı bastırıp kapağı aşağı salma yaparken
Kapağın altına 35-45 cm lik bir kutu vsvs destegi koyun
Aksi taktirde kapak kendini tümden aşağıya salınca sağ taraftaki kollu çark sisteminin çarkı yerinden çıkıyor. Takmasıda biraz zor oluyor
Hava filtresi ?
Hava filtresini degistirirken hava filtre kapağının 6-8 tane vidasını gevsetip kapagı acacaksınız. Bu kadar basit
Hava filtresinin motora giden kısmındaki kelepçe sistemini gevsetmenize gerek yok.golf 7 1.2 tsi 1.4 tsi 1,5 tsi larda o kelepceyide açmak gerekiyordu . Golf 8,5 da gerek yok.
Hava filtre vidaları normal yıldız tornavida ise iş kolay
Ancak vidalar torx ise
Torx 20 yada torx 25 tornavida lazım
20 mi 25 mi bakarım hatırlayamadım
Bahsettiğim orijinal filtre aşağıdaki. Özellikle belirtmezseniz servis bunu kullanmıyor çünkü pahalı.https://www.mann-filter.com/en/catalog/installation/cabin-air-filter/cu26009-cuk26009-fp26009.html
Servisteki polen filtresini daha iyisi dışarıda her yerde satılıyor zaten.
Ben yine de serviste iyi bir usta bulup onunla devam etme taraftarıyım.