Güncel Bakım Masrafları

Yag yag filtresi o kadar. Yalandan sağını solunu yağlamışlar. Normalde hava polen açılıp bakılması hava tutulması lazım. Hiç birini yapmamışlar. Zaten aklınızda olsun gidin amazondan mann filter alın. Alman malı taş gibi orijinal filtre. Kendiniz 10 dk da değiştirirsiniz.
Hava filtresine ve polen filtresine —>hava tutulması iyi bir şey değildir, aksine zararlıdır..!!

Yetkili Servisler artık zıvanadan çıktı. Bugün 6. yıl bakımı için 1.6 TDİ aracıma 14.000 TL teklif çıkarttılar. Bunca zaman servise gittim ama bu rakamdan sonra ben de pes edeceğim sanırım. Bakım işini kendi yapan arkadaşlar parçaları nereden tedarik ediyor. Orijinal ürünü nereden bulacağız bilmiyorum. İzmir ve Manisa'da önerebileceğiniz bir özel servis var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam içeriğinde ne var bu 14binin

Bugün 2023 Caddy 2.0TDI DSG aracımın 30.000km bakımını Ankara Otomol de yaptırdım.
12.500Tl ödedim, ekstra şikayetlerim de vardı, onları da halletiler. Trim ve fren ötme sesi gibi.
Yağ shell kullanılmış, fren hidroliği gerekli görülmedi, standart filtreler değişti.

Bu bayiyi bana önerdiği için @Oktay_b8_gte ve @thelordof a teşekkürler, çok memnun kaldığım bir süreç oldu kendi adıma.

Yetkili Servisler artık zıvanadan çıktı. Bugün 6. yıl bakımı için 1.6 TDİ aracıma 14.000 TL teklif çıkarttılar. Bunca zaman servise gittim ama bu rakamdan sonra ben de pes edeceğim sanırım. Bakım işini kendi yapan arkadaşlar parçaları nereden tedarik ediyor. Orijinal ürünü nereden bulacağız bilmiyorum. İzmir ve Manisa'da önerebileceğiniz bir özel servis var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yetkili servisler ne zannediyor ?

Bu istedikleri 14.000 tl yi 28.000 bin yapsak yine gelecek sazan olur. (Hakkaten olur)

Hatta 38.000 yapsak yine olur diyorlar.

Sazanlıgında bi sonu var demekki.

Şimdiden hayırlı olsun free bakımınız.

Bu ürünü inceleyin: VW Golf 7 1.6 TDI Dizel MANN Filtre Bakım Seti 2013-2019 Hava+Yağ+Yakıt+Karbonlu Polen https://www.uzmanparca.com/urun/vw-golf-7-1-6-tdi-dizel-mann-filtre-bakım-seti-20132019-hava-yağ-yakıt-karbonlu-polen_29704

Bu ürünü inceleyin: Motul 8100 X-Clean+ 5W30 Motor Yağı 5 Litre https://www.uzmanparca.com/urun/motul-8100-xclean-5w30-motor-yağı-5-litre_10903

Bakım bu kadar

Bugün 2023 Caddy 2.0TDI DSG aracımın 30.000km bakımını Ankara Otomol de yaptırdım.
12.500Tl ödedim, ekstra şikayetlerim de vardı, onları da halletiler. Trim ve fren ötme sesi gibi.
Yağ shell kullanılmış, fren hidroliği gerekli görülmedi, standart filtreler değişti.

Bu bayiyi bana önerdiği için @Oktay_b8_gte ve @thelordof a teşekkürler, çok memnun kaldığım bir süreç oldu kendi adıma.
Memnun kalmana çok sevindim @thelordof
A da ben yönlendirdim otomol e o da çok memnun kalmıştı

1.5 TSI DADA

Liqui Moly Toptec 4200 5 Lt
Liqui Moly Engine Flush
Mann hava, Mann karbonlu polen, Mann yağ filtresi
Karter tapası

5000 tl ödedim arkadaşlar + olarak işçilik vereceğim. Muhtemelen 750-800 tl civarı da o tutar.

1.5 TSI DADA

Liqui Moly Engine Flush
Karter tapası

5000 tl ödedim arkadaşlar + olarak işçilik vereceğim. Muhtemelen 750-800 tl civarı da o tutar.
Hocam son bakımda Liqui Moly Toptec 4200 ile beraber bende Liqui Moly Engine Flush kullandım ama ustam buna gerek yok aracın benzinli zaten gazlı olsa neyse dedi. Zaten pek de etkisini görmedim bilgin olsun.

Yetkili servisler ne zannediyor ?

Bu istedikleri 14.000 tl yi 28.000 bin yapsak yine gelecek sazan olur. (Hakkaten olur)

Hatta 38.000 yapsak yine olur diyorlar.

Sazanlıgında bi sonu var demekki.

Şimdiden hayırlı olsun free bakımınız.

Bu ürünü inceleyin: VW Golf 7 1.6 TDI Dizel MANN Filtre Bakım Seti 2013-2019 Hava+Yağ+Yakıt+Karbonlu Polen https://www.uzmanparca.com/urun/vw-golf-7-1-6-tdi-dizel-mann-filtre-bakım-seti-20132019-hava-yağ-yakıt-karbonlu-polen_29704

Bu ürünü inceleyin: Motul 8100 X-Clean+ 5W30 Motor Yağı 5 Litre https://www.uzmanparca.com/urun/motul-8100-xclean-5w30-motor-yağı-5-litre_10903

Bakım bu kadar

Ağzınıza sağlık. Çok teşekkür ederim. Dediğim gibi zıvanadan çıktılar. Geçen sene 6500 TL yaptıkları iş için bu sene iki katından fazlasını talep ediyorlar. Ayıptır. Devlet de bunları denetlemiyor. Piyasada kim kimin cebinden ne koparırsa kardır mantığıyla bakıyor.

Son düzenleme:
1.5 TSI DADA

Liqui Moly Engine Flush
Karter tapası

geçen sene birçok yer işçilik için 1.000 lira alıyorlardı.
bilginiz olsun

Hocam son bakımda Liqui Moly Toptec 4200 ile beraber bende Liqui Moly Engine Flush kullandım ama ustam buna gerek yok aracın benzinli zaten gazlı olsa neyse dedi. Zaten pek de etkisini görmedim bilgin olsun.
yagı iyi süzerseniz bence de gerek yok zaten o sıvının amacıda eski yagı su haline getirip motordan akmasını saglamak

Yakın zamanda buji değişimi yaptıran oldu mu? Sıradaki bakımda buji değiştirmeyi düşünüyorum, girmişken bir de fren hidroliği ile silecekleri alayım diyorum. Dışarıya kıyasla orjinal parça olarak hesaplı kalıyor bu işlemler

Geri