Bu işlemlerin hepsi
Diskler/balatalar/işcilik/fren hidroligi değişimi
TRW marka ile 1800 liraya bitiyor.
Bu kalemler icin 3535 liraya hella veya 3000 liraya ATE fiyatlarını görüpte moraliniz bozulmasın.
Yıl icinde Bi dünya mtv ver , kasko , sigorta öde , litresi 7,80 den benzin al , 3 kurusluk muayeneye 460 lira ver
Sonra üstüne fren sistemi restorastonuna 3000-3500 nasıl ödenecek?
Tamam Ate baba balata da
Trw de tüü kaka gaita degil
Doğrudur hocam maalesef daha 1 yıl bile geçmemiş, iki katına çıkmış yani fiyatlar.@Alii bu fiyatlar mazide kaldı maalsef :angry: üstüne %100 ekle
Audi de tam ticarete çevirmiş bakımı.
O kadar motor sökülmüşken kronik sıkıntılı devirdaim 'i değiştirmezlik yapmıcaksınız dimi2015 tdi aracım için 120 bin bakımına servisten fiyat aldım
Normal hali 5000 küsur dediler %25 parca ve işçilik %16 yağ indirimiyle 4150 tl
Yağ, mazot filtresi dahil tüm filtreler, triger seti dahil devirdaim hariç fiyat
Fiyat aldığım servis Kocaeli Ark Oto
Devirdaimli fiyatı bakım zamanı yaklaştığı zaman alacağım, kafamdan +1500 tl ekledim zaten. 3-4 bin km kaldı ağustos başında bakıma girerim diye düşünüyorum. Devirdaimi kesinlikle değiştireceğim çünkü 30 bin km sonra bozulsa o kadar işçilik bir daha yapılacak, hem ekstra işçilik vereceğim hem de zaman kaybı olacak.O kadar motor sökülmüşken kronik sıkıntılı devirdaim 'i değiştirmezlik yapmıcaksınız dimi![]()
V kayışı aşınma kontrolü., ***özellikle alternatör kasnağı mutlaka kontrol edilmeli..!! kasnak bozulduğu anda V kayışını parçalıyor, bunun neticesinde (koruyucu kapak olmasına rağmen) trigerin arasına girmesine neden oluyor., ve trigere sente atlatıyor., ondan sonrası malüm..