thelordof Paylaşımcı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 3,367 Tepkime puanı 1,604 Konum Ankara İsim Samet Araç Tiguan Elegance 1.5TSI evo2 Bugün 11:56 #9,841 forzaGilles dedi: Bu Aracın fren sistemi mimarisi ATE tipi tasarımdır. Ancak balatanın üreticisi kim bu resimden anlamak zor. Genişletmek için tıkla ...
forzaGilles dedi: Bu Aracın fren sistemi mimarisi ATE tipi tasarımdır. Ancak balatanın üreticisi kim bu resimden anlamak zor. Genişletmek için tıkla ...
Halilo Katılımcı Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 1,641 Tepkime puanı 1,520 Konum Ankara, Türkiye İsim Halil Araç Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG Bugün 14:30 #9,842 thelordof dedi: Genişletmek için tıkla ... Sağda kocaman Ferodo yazmıyor mu hocam. Ben mi yanlış görüyorum.
thelordof dedi: Genişletmek için tıkla ... Sağda kocaman Ferodo yazmıyor mu hocam. Ben mi yanlış görüyorum.
thelordof Paylaşımcı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 3,367 Tepkime puanı 1,604 Konum Ankara İsim Samet Araç Tiguan Elegance 1.5TSI evo2 Bugün 14:32 #9,843 Halilo dedi: Sağda kocaman Ferodo yazmıyor mu hocam. Ben mi yanlış görüyorum. Genişletmek için tıkla ... üstte de Ate yazıyor, kafam ondan karıştı.
Halilo dedi: Sağda kocaman Ferodo yazmıyor mu hocam. Ben mi yanlış görüyorum. Genişletmek için tıkla ... üstte de Ate yazıyor, kafam ondan karıştı.
S Swiftx Üye Katılım 11 Haz 2024 Mesajlar 203 Tepkime puanı 225 Konum Ankara İsim Mehmet 48 dakika önce #9,844 thelordof dedi: üstte de Ate yazıyor, kafam ondan karıştı. Genişletmek için tıkla ... ATE (Bazen "Teves" diye de geçer parça kataloglarında) fren sisteminin markası/üreticisi. Balata üreticisi Ferodo.
thelordof dedi: üstte de Ate yazıyor, kafam ondan karıştı. Genişletmek için tıkla ... ATE (Bazen "Teves" diye de geçer parça kataloglarında) fren sisteminin markası/üreticisi. Balata üreticisi Ferodo.