Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@farukal Hocam aradım görüştüm şimdi.İlgili firmadan serdar bey bilgi verdi.4lt.için nisan/2020 üretim varmış fiyat 300 tl dedi.Yeni üretim yılı 1,5 hafta sonra gelir dedi.Alacak olan arkadaşlar yetkili bayiyi arayabilir.Tiboil:0312 278 3008 / satış serdar bey.Ayrıca mann marka filitlere de satıyormuş.
@cengiz74 Evet Mann marka orjinal filtre temin ediyor. Fakat ben almayacağım iyi niyet garantisi sürmesi için servisten bakım yaptıracağım. Garantisi bitmiş arkadaşlar görüşebilirler.
@tuncer_2632 ben yağımla gidicem yok dersede yapcak bir şey yok
-yetkili servisi aradım. 45 bin bakımı için filtreler karter tapası cam suyu + işçilik 600₺ olarak fiyat teklifi aldım. Yağ bu fiyatın içinde değil. Yağı kendim götüreceğim. Dışarıdan yağ kabul ettiklerini söylediler. Bu yönde yapıldığında daha uyguna geldiğini görüyoruz.
Merhabalar araç 114bin km de 1.6 dizel dsg comfortline. Bugün Ankara eskihisar dan alttaki zubizu indirimli bakim teklifini aldım. Ek olarak volan, akü ve devirdaim pompası işçilik dahil fiyatı da bu şekilde. Özellikle @forzaGilles hocamin yorumlarını bekliyorum parça kodlarına baktığımız zaman bir yamukluk var mi ?