Güncel Bakım Masrafları

Ben bugun kocaeli ark otoda 4.yil bakimimi yaptirdim bujiler degisti.fren hidroligi degisti %25indirimli 1400tl tuttu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Unuttum birde ön arka sileceklerim degisti
Benim standart bakım + fren hidroliği %25 indirimli 1092 lira tuttu yani sizin buji + silecekler 308 liraya gelmiş iyi fiyat ayrıca silecekleri serviste değiştirmekle iyi yapmışsınız ben geçen sene bosch aldım 160 lira verdim 1 senede bozuldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: SCC
Benim orjinal sileceklerimdi 4 yildir kullaniyordum.aslinda sikayetimde yoktu.ama indirimli filan olunca degiseyim dedim.hatta arkayida degistim.ekonomide olsa neticede servis satiyor.herhangi bi sikintida hemen yanlarindayim

@typhoons  dogus oto etimesgutta kendim yagi goturerek yaptirdim hocam, bir arkadasta dogus oto cankayada ayni sekilde yaptirdi.

@ZITIPAŞA ikisi de kabul etmiyor hocam. Castrol 5.30 kullaniyorlarmis onu koyuyorlar yağ kabul etmiyoruz dedi.

@typhoons kasim ayinda yaptirdim hocam. Serden Cakar bey ilgilenmisti servis bolumunde.

10.03.2020 tarihinde 2017 Golf TDI Highline DSG 60000 bakımına zubizu indirimiyle 1469 TL ödedim.

Ekran Alıntısı.PNG
Bu işlemde veya turada hata var sanırım!
Neticede Golf standart bakım 1.215₺ sizin faturada da ekstra olmadığına göre bir yerlerde hata var!
Üstelik %16 Zubizu ilginç

Ekran Alıntısı.PNG

@Terms Farklılık gösterebilir yazmışlar ama detayını bilmiyorum mazot filtresi de değişti belki ondandır. Aracı yeni aldım ilk bakımım fiyatı yüksek geldi ama niyetimiz belli olsun diye kabul ettik.

@Repla Ben de ikinci ayda yaptırdım bakımı aynı sizinki gibi ektra bir onarım parça vs yoktu!
Ayrıca bende mazot filtresi de yok çünkü 1.4TSI ve benim iskonto 1.029,67₺ den düşülüp KDV eklendi

Düzeltme; Faturayı kontrol ettim 997,34TL'den iskonto düşülüp KDV eklenmiş 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri