- İsim
- Mustafa CERİT
Gecen ay yagmur far sensoru aldım aliexpresten, yırmı gun sonra geldı ve montajını yaptım rain closing ch lh vs kodlama yapmam gerekli yarmınıza ihtiyacım var
Buyrun Sivas'a gelin halledelim.Gecen ay yagmur far sensoru aldım aliexpresten, yırmı gun sonra geldı ve montajını yaptım rain closing ch lh vs kodlama yapmam gerekli yarmınıza ihtiyacım var
Degerli Eren KardeşimÇok büyük ihtimal 23 veya 24 mayısta Kayserideyim. Dileyene montaj ve kodlama için yardımcı olurum.
Teşekküt ederim Murat Abi, arkadaşım davet etti bende gitmişken yardımcı da oluyum dedm.Degerli Eren Kardeşim
En fazla sayıda kişiyle tanışık olma rekorunu kırmak üzeresin. Gönülden tebrik ederim.
Seninle gurur duyuyorum.
İyi günler Aksaray'da kime kodlama işini yaptırdınız acaba, yakın zamanda bende sensorleri almayı düşünüyorum@Mustafacerit kardeşim bende kayseriliyim aynı durumu bende yaşadım 350 TL ye aldığım sensörlere 450 TL kodlama ücreti istedi Zafer usta ancak yaptırmadım sakın sende yaptırma. Yolum Aksaraya düşmüştü orada montajla beraber 120 TL gizli özellikler dahil yaptırdım. Sonra kendime bi kablo aldımEğer ki eren kardeşim yardımcı olamaz ise bayramdan sonra kayseride olacağım bende hallederim bilgin olsun. Böyle fırsatçılara prim vermemek gerekiyor!!!