ALPİNE SWE-815


Blackjoke

Üye
Katılım
7 Mar 2017
Mesajlar
195
Tepkime puanı
116
İsim
Çağrı
aracıma ufak ta olsa bir ekleme yapmak istiyorum. Daha önce ses sistemine ekleme yapan olduysa bilgi alabilirsem memnun olurum. Yapmak istedğim sadece bir adet bas takmak. başlıkta vermiş olduğum marka ve model bas kendisinden amfili ve tahminime göre direk hoparlör üzerinden bağlanıyor ama tam bir bilgi sahibi değilim. Ayrıca böyle bir işlem sonunda garanti ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız ? iyi günler diliyorum ve teşekkür ederim şimdiden .

 
Hiç bir fikrim yok bu ürün hakkında ama ben de zamanında çok araştırmıştım, çok iyi yorumlar var. Maddiyatın üzerine çıkarsanız Focal Ibus 2.1 var. Dinleme imkanım oldu çok iyi olduğunu söyleyebilirim. 

 
Benim aracımda var 2 aydır kullanıyorum çok memnunum boyutu küçük ama araç içinde gayet yeterli performansı var. Bütün kabloları içinden çıkıyor harici kumandası var ben soldaki ruhsat gözünün içine koydurdum. Zaten bir kere ayarlarını yapınca bir daha kumandayı kullanmıyorsunuz. Fotoğraf çekip atarım yarın.

 
6fe58a0d9d505a773e773af2f9f42a8d.jpg
30a7da98dd36bb92d9958cf7c6e55632.jpg
4752df7afc347aa576b94bf0415437e6.jpg


Buyrun resimleri bunlar. Montajı 20 dk filan sürdü. Gayet az yer kaplıyor seside bence tatminkar.

 
Arabaya anfi kablosu çekiliyormu teyibe nasil baglaniyor bide aküden kablo cekiyorlar dimi kapilara kolon aldin mi yoksa orjinalimi var kapilarda

 
500 liraya aldım. 1 kablo ana üniteye torpido içindeki 1 kablo da aküden çekildi. Orjinal kolonları var kapılarda.

 
@Wolkan07 bagajda yer gerektiğinde kolayca sökülüp takılabiliyor mu ? Beklediğimden yüksek bir ürünmüş.

 
500 liraya aldım. 1 kablo ana üniteye torpido içindeki 1 kablo da aküden çekildi. Orjinal kolonları var kapılarda.
@BlackjokeYani ana üniteyi söküyorlar arkasına kablo takıyorlar birde bagajdan aküye kablo çekiyorlar birde araçtaki ses kalitesi nasıl :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
benim kafamdaki deli soru garanti meselesi :(

 
Ses kalitesi arkadaşlarında dediği gibi normalde iyiydi zaten bas takınca daha tok ses gelmeye başladı. Garanti mevzusunu bilemiyorum

 
garanti elbette sevmez bu durumu.

ben golf 7 aracıma tesisatı kendim bagladım. akuden bir elektrik kablosu aldım bagaja sonra arka kolonlardan kablo ile giirş cıkıs alıp deck ceviriciye girdim.

cevirici ardından amfiye gerekli baglantıları yaparak tesisatı hazırladım.

Bir adet pioneer 1400 wat W311 d4 subwoofer + 2 adet pioneer 85 lik oval kabini amfiden besliyorum. Çok başarılı oldu. Bir sıkıntım var da onu da çözücem insallah. bu konuda nyardıma ihtiyacı olanlara destek olurum.

 

benim kafamdaki deli soru garanti meselesi :(
Eğer servis dışından temin edip yine servis dışından bir el değerse maalesef ki teyp garantiden çıkıyor.Yakın bir arkadaşımın başına geldi beraber güzel bir ses sistemi yaptık (bass+amfi) teyp'i normal sıfır cd yi çizik gibi okuduğu için servise gitti servis baktığında (ki servisler malum kullanıcı hatası bulma da üstlerine yok) kullanıcı hatası olduğunu teype dışarıdan bir müdehale olduğu için garanti kapsamında işlem uygulayamadıklarını söylediler.Tabii bu muhabbet yaklaşık 1 senelik.Belki şuan ki şartlar değişmiştir.Yarın başka bir durum için servis ile görüşeceğim bu konuyu da sorar size daha sağlıklı bir bilgi veririm.

 

Geri
Üst Alt