Akünüzün Markası ve Modeli

Aracım 2024 model . İkinci bakımda akü zayıf dediler . % 65 inmiş dediler . Şarj ettiler , şarj olmadı . Garantim az kaldığı için , başka servise gittim . Elektrikçi arkadaş ile tanışmışlığım vardı. Sağolsun garantiden değiştirdi.

2019 üretimde takılan orijinall volkswagen yazılı varta 59ah efb akü geçen ay vefat etti, yerine varta 59ah efb taktık. Kodlamasını kedim obd11 üzerinden yaptım.

@omer hocam sende obdeleven var mıydı? SFD2 li araçta akü kodlamasına izin veriyor muydu onu soracaktım? Henüz öyle bir araca bağlantı yapmadım da.

merhabalar 1.4 tsı golf için efb akü bakıyorum. (Üstünde varta efb akü mevcut) yiğit akü markayı kullanan var mı? Eski Aküyü vermek şartıyla 5300 tl fiyat aldım. İnci Akü de aynı fiyatı verdi .Sizin önereceğiniz bir mark var mı?

merhabalar 1.4 tsı golf için efb akü bakıyorum. (Üstünde varta efb akü mevcut) yiğit akü markayı kullanan var mı? Eski Aküyü vermek şartıyla 5300 tl fiyat aldım. İnci Akü de aynı fiyatı verdi .Sizin önereceğiniz bir mark var mı?
Aynı fiyatlara Varta alabilirsiniz,

Satıcının kafası hangi alemdeyse Yiğit aküyü kendinden 3 gömlek üstün markanın fiyatını istemiş.

Akü konusunda varta ve Bosch dan şaşmamak lazım. Hepsi zaten aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor

Bu gün üzerinden çıkan 72 efb Varta ile değişimi yaptırdım.

varta artık eski kalitesinde değil. zaten geçen aylarda iflas edeceği konuşulmuştu. ben varta yerine exide almanızı öneririm.

Varta iflas etmedi.

varta artık eski kalitesinde değil. zaten geçen aylarda iflas edeceği konuşulmuştu. ben varta yerine exide almanızı öneririm.
O bahsettiğiniz varta ile araç akü üreticisi olan Varta Automobiles şirketi aynı değil.

Araç aküsü üreten Varta da böyle bir durum söz konusu değil

Geri