Çok teşekkürler abi.Ahmetcim hayırlı olsun tekrar Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin…
Değerini bilene gitti çok memnunum…
Tanıştığıma çok memnun oldum…
Teşekkür ederim hocam çok sağolunOoo iki tarafa da hayırlı olsun maşallah, @GolfTutkulu @metinkar. Aracın bizde kalması sevindirici
Sağol Bülent Abi teşekkür ederim@GolfTutkulu @metinkar
Her iki tarafa da hayirli olsun ustadlar
Dolu dolu arac aile icinde kalmis gizel oldu
Alana da, satana da hayırlı olsun
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun
Sağolun Furkan hocam, darısı sizin araca olsun inşallahAlana da, satana da hayırlı olsun
Maşallah![]()
![]()
Teşekkür ederim, renk konusunda hak veriyorum.Maşallah. Bu rengi de güncel kasa da daha bi güzel duruyor önce ki kasada bu rengi yakıştırmıyordum
Sağolun hocam çok teşekkür ederim. Dolaylı yoldan sizin de katkınız olmuştu bu araca sanırım (bagaj üstü spoiler) sökmeden kullanmayı düşünüyorum.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun![]()
hayırlı olsunSağolun Furkan hocam, darısı sizin araca olsun inşallah
Teşekkür ederim, renk konusunda hak veriyorum.
Sağolun hocam çok teşekkür ederim. Dolaylı yoldan sizin de katkınız olmuştu bu araca sanırım (bagaj üstü spoiler) sökmeden kullanmayı düşünüyorum.
Metin hocam bir güzellik yaptı sağolsun.hayırlı olsun
sorması ayıptır kaça geldi hocam
metin abi daha da arabalarına retrofit yapmazMetin hocam bir güzellik yaptı sağolsun.
Dodun olacağına senin olsun dedi.
Fiyat konusunda birşey diyemiyorum şimdilik, onun izni olursa yazalım, saygısızlık olmasın çok emeği var araçta.
Ama normal life paket araçlarla yakın fiyata denk geldi.
Metin hocam bir güzellik yaptı sağolsun.
Dodun olacağına senin olsun dedi.
Fiyat konusunda birşey diyemiyorum şimdilik, onun izni olursa yazalım, saygısızlık olmasın çok emeği var araçta.
Ama normal life paket araçlarla yakın fiyata denk geldi.
metin abi daha da arabalarına retrofit yapmaz![]()
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.