İşte Benim Golf'üm

🧿🧿🧿🧿

Birden eski aracım gözümün önüne geldi ne kadar da benziyorlar değil mi (cam tavan hariç:) )

9046CCA0-D394-47EE-90AF-5B17E90AF051.jpeg
Abi zamanında az mı baktık ks golfe :) maşallahı vardı. Aynı spec e getirmeye çalıştık elden geldiğince. U led ve sunroof dışında aynı yaptık diyelim :) mubea, orj durbana varana kadar :)

Premium Amortisörleri unutmamak lazım onu pas geçmeyelim mustafa abi ✋ ✋ ✋

Benim bu araçtaki jant spor amortisör ve yay fabrikasyondu bende ilave edeyim:) orjinal kısaltılmışların yerine mubea takmıştım lütfen ☺️

Kesinlikle kardeşim, sayende onları da yenileyerek geçtik mubealara. İlk kez spor yay kullanınca bi alışma süreci oldu ama şu anlık memnunum :D tam kafamdaki ölçüde düştü

vw ne en çok kızdığım nokta kardeşim her model için spor mubea yayları üretip satışa aç yani değil mi…

Benim bu araçtaki jant spor amortisör ve yay fabrikasyondu bende ilave edeyim:) orjinal kısaltılmışların yerine mubea takmıştım lütfen ☺️

vw ne en çok kızdığım nokta kardeşim her model için spor mubea yayları üretip satışa aç yani değil mi…
Tabii abi hatırlıyorum fabrikasyon durban ile beraberinde onların da geldiğini :) mubea akımı hızlıydı o zamanlar, mubea tam ayarında düşüyor sanki.
Başka spor yay kullanmadım ama tahminen eibach ve vogtlanddan konforludur. Bundan konforlusu orj yüksekiklikteki yay ve 18 jantla gelen orj spor yaydır heralde.

Ben aracı sakaryada gördüğümde senden çıktığını bilmiyordum metin abi. Aslında tahmin etmem lazımdı böyle bi güzelliğin ancak senden çıkacağını o zaman oynanmıştı biraz 19" dallas takmışlardı :D

Ben aracı sakaryada gördüğümde senden çıktığını bilmiyordum metin abi. Aslında tahmin etmem lazımdı böyle bi güzelliğin ancak senden çıkacağını o zaman oynanmıştı biraz 19" dallas takmışlardı :D

Benden alan kişi öğrenci idi sonra galeri dükkanı açtılar araca yazılım atmışlar jant takmışlar bayağı oynamışlar üstüne birde kaza yapmışlar geçen satılıklarda idi… plaka değişmiş olabilir belki…

Geri