hepinize teşekkür ederim beyler Allah sizlere daha iyisini nasip etsin. görselleri önümüzdeki günlerde çekip yüklerim.
@yusuf @enpisagor borusan 129500 fiyat verdi bir kuruş da aşağı inmedi. yeni yıla girdiğimiz için daha uyguna veriyorlardır şu an muhtemelen.
@zgrdrsn başta 118i ile ilgileniyordum ama söylediğiniz gibi güçlü araçlardan insanın bastıkça basası geldiğinden olayı tercihim dizelden yana oldu. 120i şu anda fiyat listesinde gözükmüyor ve sanırım özel siparişle getiriyorlar o yüzden hiç sormadım bile. sos sistemi gerçekten çok gerekli ve yenilikçi bir sistem. bmw bu sistemde öncü oldu ve yeni gelecek olan mercedes c serisi araçlarda standart olacağı söyleniyor. umarım kullanmak durumunda kalmam.
@calik teşekkür ederim değerli hocam kullandıkça görüşlerimi ekleyeceğim
@ansolak teşekkür ederim, sizin de yeni aracınız hayırlı olsun hocam. bugüne kadar yol gürülüsünü çok önemsemedim ancak 1 serisinde dikkat çekecek kadar fazla geliyor. müsait olduğum bir gün bayiye gidip başka bir araçla test edeceğim. ses sistemi gerçekten çok kötü ama kaliteli sistemler için aracın koltuk, kapı içi vs sökülmesi gerektiğinden şu an bu ses sistemiyle yaşamaya alışmaya çalışıyorum. benzinli 1 serisini bayide test etmiştim ve bildiğimiz 6 silindir v6 motorların ortadan ikiye ayrılarak üretilmesinden dolayı gerçekten kışkırtıcı bir motor sesi var. dizel motorun sesi çok dikkatimi çekmedi, henüz yüksek devirlere çıkmadım zaten. bakım paketiyle ilgili olarak internette okuduklarımdan sıcak bakmıyorum. 40000 kmye gelip hava filtresi hiç değişmeyen araçlar varmış ki bence en geç 10000 kmde bir değişmesi gerekiyor.
@Laylayloom dediğiniz gibi karda arkadan itiş arabalar önden çeker kadar gidemiyor maalesef. istanbulda yılda en fazla 1-2 hafta böyle havalar olduğu için çok önemli değil hocam varsın 1-2 hafta kullanmayayım.
@berreday gerçekten çok çok kötü bmwye yakışmayan bir ses sistemi var.
@Salvination teşekkür ederim, aftermarket çözümler için çok fazla sökme işlemi yapılması gerektiği için şu an sıcak bakmıyorum.
@ibrahim043 golften küçük hissettiriyor ama ne kadar küçük ne kadar rahatsız ediyor bir şey diyemiyorum şu an için
@mrtcntkn siz tam tersini yapmışsınız hocam. bmwden vazgeçip neden golfü tercih ettiniz? koltuk konusunda golfün koltuğu önde f20'nin standart koltukları çok basit duruyor. eğer çıkma m koltuk denk gelirse almayı düşünüyorum.