Bykurnaz
Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce 2016 model golf 1.4tsı 125 hp aldım 132 bin km de. Aracımın kalkışlarda yoğun bir titremesi var. Kavrama bitik denilene göre. 1 tanesi fenomen tamirci olmak üzere 2-3 yere gittim kavrama da sorun olduğu söylendi. Genelde kavrama volan değişiyor denildi araca zararı olduğu söylendi. Bugün kendi kanaatimce düzgün esnaf olduğunu düşündüğüm maslakta ki gümüşok Dsg var Oktay usta ona götürdüm araca böyle binebilirsin 150 bine kadar bin dedi fakat sarsıntı iyice rahatsız ediyor beni. Velhasıl ben değiştireyim dedim kavrama volan hepsini sordum oda volan iyiyse değişmez benzinli araçlarda volanda
Sorun yoksa değişmeye gerek yok dedi. Başka yerler kavrama volan aynı anda değişmezse sonra sorun olur dedi. Anlayacağınız kafam karıştı daha önce böyle sorunu olup sadece kavrama değiştirip sorunsuz devam eden oldu mu yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Ayrıca usta değiştirirsek bile Orjinal tüpünle devam ederseniz gazına bakarız gaz basarız gibi birşeyler dedi. Açıkçası çok babacan bir ustaya benziyor para peşinde koşmayanlar gibi. Ben sorunsuz binmek istiyorum daha önceleri manuel kullanıyordum son 2 aracımda 0 otomatik(seat arona , T roc) olduğu için böyle bir sorunum olmadı. Herkese hayırlı günler fikirlerinize açığım.
Sorun yoksa değişmeye gerek yok dedi. Başka yerler kavrama volan aynı anda değişmezse sonra sorun olur dedi. Anlayacağınız kafam karıştı daha önce böyle sorunu olup sadece kavrama değiştirip sorunsuz devam eden oldu mu yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Ayrıca usta değiştirirsek bile Orjinal tüpünle devam ederseniz gazına bakarız gaz basarız gibi birşeyler dedi. Açıkçası çok babacan bir ustaya benziyor para peşinde koşmayanlar gibi. Ben sorunsuz binmek istiyorum daha önceleri manuel kullanıyordum son 2 aracımda 0 otomatik(seat arona , T roc) olduğu için böyle bir sorunum olmadı. Herkese hayırlı günler fikirlerinize açığım.