Kavrama volan

teşekkür ederim bilgi için. D ye alırken vs zorlanma yok. Birtek yokuşta titreme var. Birde geri viteste çok az bi gecikme var. Harici bir durumla karşılaşmadım. Ustanın dediği vahim durum da değil biraz daha kullan dedi ama beni bu titreme rahatsız etti. Birde güçlendirilmiş tüp bana biraz palavra geliyor.
bende pek sıcak bakmıyorum ama pleyt kısmında kılcak çatlaklar vs durumu oluşuyor aslında temiz olan tamir kiti alıp pleyti değiştirip orjinal basınç tüpü takmak gibi duruyor.
Son zamanlarda truckpoint markasının schaeffler ile çalışması güven verdi bana

bende pek sıcak bakmıyorum ama pleyt kısmında kılcak çatlaklar vs durumu oluşuyor aslında temiz olan tamir kiti alıp pleyti değiştirip orjinal basınç tüpü takmak gibi duruyor.
Son zamanlarda truckpoint markasının schaeffler ile çalışması güven verdi banaBu

Son zamanlarda truckpoint markasının schaeffler ile çalışması güven verdi bana
Bahsettiğim dükkana ilk gittiğimde bana bu güçlendirilmişleri gösterdi full çöpe atmışlar Dsg yi mahvediyor hep onlar yüzünden arızalar var diyordu.

Bahsettiğim dükkana ilk gittiğimde bana bu güçlendirilmişleri gösterdi full çöpe atmışlar Dsg yi mahvediyor hep onlar yüzünden arızalar var diyordu.
Ben 60 bin kilometredir güçlendirilmiş tüp ile kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şanzıman mekatroniği komple dağıtılıp taktırmıştım tüpü.
Usta içinde büyükçekmecede bir yer önerebilirim

Ben 60 bin kilometredir güçlendirilmiş tüp ile kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şanzıman mekatroniği komple dağıtılıp taktırmıştım tüpü.
hangi marka tüp kullanıyorsunuz bende yaptırmayı düşündüğüm için merak ettim.

Bu iş çok karışık iyi diyende var kötü diyende var. Ama piyasada bir sürü ürün var arayıp soruyorsun işçilikle birlikte nedir diye 15 üstü fiyatlar veriyorlar. İnternetten bakıyorsun tüp 3-4 bin civarı.

Yardımcı olan ve olmaya çalışan arkadaşları atladığım görmediğim varsa herkese teşekkür ederim.

Bu iş çok karışık iyi diyende var kötü diyende var. Ama piyasada bir sürü ürün var arayıp soruyorsun işçilikle birlikte nedir diye 15 üstü fiyatlar veriyorlar. İnternetten bakıyorsun tüp 3-4 bin civarı.
Hocam 2 tane değişmesi gereken yağ var şanzımanda ile ilgili birisi mekatronik 1 lt ve 2 lt de şanzıman yağı bunlar hepsi 3 bin tl civarı kalitelileri tüp de 3 bin tl civarı toplam malzemer 6 bin tl geri kalan işçilik yani 10 bin tl max bu işin edeceği diyim size ürün linki isterseniz de yollayabilirim

Geri