Golf 8.5 kauçuk paspas takımı

recepkotan

Yeni Üye
İsim
recep
Araç
golf
iyi akşamlar, wolkawagen uygulamasında golf 8 için olduğu belirtilen kauçuk paspas takımı golf 8.5 için birebir uygun mu acaba kullanan var mı ?

bagaj havuzunu rizline aldım ancak hiç kaliteli hissiyatı yok maalesef, araç içi olduğu için sanırım bu sefer risk almayacağım :) teşekkürler
Sahleri ben de çok kullandım. Premium serisi çok farklı bir seri görmenizi öneririm. Rizline'i seçme sebebim ayak dayama bölümünün birleşik olması ve arkanın da bütün olması. Ayrı olanlar bir müddet sonra geriye kıvrılıp rahatsızlık veriyor. Premium 9d'de mükemmel iş çıkarmışlar.

Sahleri ben de çok kullandım. Premium serisi çok farklı bir seri görmenizi öneririm. Rizline'i seçme sebebim ayak dayama bölümünün birleşik olması ve arkanın da bütün olması. Ayrı olanlar bir müddet sonra geriye kıvrılıp rahatsızlık veriyor. Premium 9d'de mükemmel iş çıkarmışlar.
Hocam teşekkür ederim, videosunu da az önce izledim. sanırım rizline a şans vereceğim, ikna oldum hayırlısı bakalım :)

Şimdi bende videosunu izledim güzel görünüyor, mat malzeme kullanmışlar Sahler gibi. Denebilir.

Audi A3 paspası aldım ben, 2000 lira cıvarı. Hepsi tam oturuyor fakat sürücüde deliklerden biri tutuyor sadece. Hiçbir oynama olmuyor bana yeterli. Yan koltukta iki delik de tutmuyor fakat boyut tam olduğu için sorun olmuyor. Kauçuğun kalitesi kalınlığı çok iyi.

Bu paspastan kullanıyorum. Özellikle arka tarafa inip binenlerde paspas kayma şikayetim sebebiyle bu paspasa geçtim. Gerçekten 0 kayma, istediğiniz kadar ayağınızla basın ileri itin vs.

Sahler falan kadar havuz değil ama kendi oyukluğu fazlasıyla yeterli. Tavsiye ederim

Geri